Polsky Pistolet nie Czeski a Czechosłowacki,poza tym rzeczywiście zła konstrukcja.
Kup młodemu na poczatek jakiś ASG a potem jak ogarnie to wiatrówkę,one chociaż trafiają
PS: Dobrze, że od małego będzie obyty z pukawą
Kilka dni temu dostałem modem 3G do tableta K&M Edge (taki specjalny modem, z dziwnym złączem, chowany wewnątrz). Aero2 działa idealnie, jestem mobilny i nadal mam 2 porty USB dostępne
A ja kupiłem giętki statyw wraz z mocowaniem na telefon. Statyw przyda się też do aparatu, a telefonem czasem robię tzw. "Time Lapse", no i ładnie nagrywa filmy też.
Kupiłem (dostałem) ponad 50 żarówek na bazie ledów o mocy od 1 do 12W, w sumie nie wiem co z tym robić. Dorwałem też projektor LCD nówka sztuka, niestety tylko 320x240, idealny dla dziecka do bajek itd - już kombinuję jak zastąpić fabrycznego leda 10W na 4 sztuki XM-L2.
Swoją drogą kupiłem zarówkę LED Osram 4W z takim ciekawym dyfuzuzorem: http://img10.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5197175708
Upadła na ziemię i dyfuzor odczepił się od diody muszę oddać ją na gwarancję.
Edit: Oddałem na gwarancję, w Castoramie przyjęli bez zbędnych pytań co się stało
Ostatnio zmieniony czwartek 02 kwie 2015, 13:53 przez Wojto, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem świeżo po zakupie nowej myszki bezprzewodowej, co bardzo mnie cieszy. Wreszcie uwolniłem się od zbędnych kabli przy laptopie, które mnie notorycznie denerwowały
Seriala się wpisuje i to wystarcza (fw nie trzeba ruszać; poza zwykłym upgrade do świeżej wersji). Chodzi po 1.6kzł na alledrogo. Moje pierwsze wrażenie... ale malusi ekran (zdjęcia nie oddają skali).
ps. Jakby ktoś chciał oscyloskop 100MHz/1GS/s/2 kanały/LAN/VGA/USB to właśnie sprzedaję jeden z swoich.
Manekinen pisze:To jest ten co można FW wgrać na 100MHz?
To DS1052E. Mam taki od jakiegoś czasu. Wybór dobry ale DS1054 będzie lepszy, bo 2 kanały więcej, większa rozdzielczość ekranu no i więcej różnych funkcji (choćby dekodowanie sygnałów SPI, I2C i UART). Gdybym teraz kupował, to wybór byłby oczywisty.