FastTech
Dokładnie tak jak piszecie, w paczce były dwa li iony, pewnie wysłali statkiem. dzisiaj odpisali do mnie, żebym czekał dalej, jak nie przyjdzie do 4 tygodni od otrzymania tej wiadomości, to mam napisać jeszcze raz. Napisali również, że czas dostawy od 40 do 80 dni, więc na pewno statkiem Trochę zawiodłem się na tej stronie, ponieważ poprzednio zamawiałem części do lampek i szły prawie 2 miesiące, a żadnych akumulatorów tam nie było. Trzeba czekać niestety dalej
Mi szło około 80 dni 10 baterii i dwie latarki.
Ale z dx.com baterie wysyłają lotniczą przez holandie i idzie około 3 tygodnie chociaż raz nie przepuścili na lotnisku bo baterie są niby niebezpieczne i musieli wysłać jeszcze raz i przeszło więc tam się opłaca jeśli cena dobra.bywa różnie raz tu taniej raz tu.
Ale z dx.com baterie wysyłają lotniczą przez holandie i idzie około 3 tygodnie chociaż raz nie przepuścili na lotnisku bo baterie są niby niebezpieczne i musieli wysłać jeszcze raz i przeszło więc tam się opłaca jeśli cena dobra.bywa różnie raz tu taniej raz tu.
Szkoda, ze wcześniej nie pomyślałem o tym, ze ogniwa mago tyle czasu iść trzeba czekać, może przyjda za niedlugo
Ostatnio zmieniony sobota 14 mar 2015, 14:44 przez daniljo, łącznie zmieniany 1 raz.