Ja załapałem się jeszcze przed świętami. Wybrałem chińską pocztę bo domyślnie Malezję dają i trochę to trwa zanim pojawi się w trackingu. Paczka pojawiła się w trackingu już drugiego dnia i po dziesięciu dniach była już u mnie.
Jak nie kupujesz najtańszej pierdoły za 2 dolary to wg mnie się opłaca dopłacić za tracking. Pierwsza opcja to oni sami wybierają, którą pocztą pójdzie. Ostatnio wszędzie gdzie się da wybieram chińską i nie mogę narzekać.
Nie wiem co sie dzieje, ale paczka kupiona 15 stycznia, zostala wyslana 30 dopiero i od tego czasu gdzieś jest ale w trackingu cały czas pokazuje ze wyslana 30 i nic więcej do tej pory sie nie zmieniło. W zeszły piątek pisałem do fastteth, ale do tej pory czekam na odpowiedź
02.03 zamówiony mod do efajki kumplowi, ponoć jutro mają wysłać - scheduled i podana data. Stawiam, że mają teraz akcję pt. pożar magazynu po swojej przerwie świątecznej - z ebaya też mam spore opóźnienia paru gratów, więc to nie tylko FT.
daniljo pisze:Nie wiem co sie dzieje, ale paczka kupiona 15 stycznia
Kupowałeś coś z baterii akumulatory jeśli tak to na pewno wysłali drogą morska lądową .Jeśli wysłali drogą morską to można poczekać 3 miesiące około.Tyle idzie paczka najpierw czekają aż kontener się uzbiera i potem wysyłają.ja czekałem ok 80dni ale doszło.Spróbuj na tej stronie http://r4v.pl/sledzenie/