Nożyk do 50zł
Dzisiaj przeciorałem troche swojego ganzo g704, bo leżał w tym pokrowcu taki czyściutki bez żadnej ryski, to go zabrałem na ognisko Nie zawiódł, ale myślałem że ostrze trochę mocniejsze będzie bo dopiero w domu je obejrzałem i jest trochę zniszczone, chyba że gdzieś zasadziłem o kamień ale nie przypominam sobie. Batonowanie to tak średnio zniósł, raz mi się złożył a wcale mocno nie uderzałem, no ale zrobił co miał zrobić. Ale jak na 15$ to i tak jest ok
Witam,
Ja użytkuję taki tylko w srebrnej wersji:
http://www.fasttech.com/products/1901/1 ... ding-knife
Bardzo zgrabny nożyk + zastosowania ratownicze- zbijak i przecinak do pasów.
Pozdrawiam
JanuszK
Ja użytkuję taki tylko w srebrnej wersji:
http://www.fasttech.com/products/1901/1 ... ding-knife
Bardzo zgrabny nożyk + zastosowania ratownicze- zbijak i przecinak do pasów.
Pozdrawiam
JanuszK
Mój 7010 też jest cały czas przy mnie, ale niedługo czeka go chyba ostrzenie
Czym ostrzycie tego typu noże?
Mam ostrzałkę elektryczną do noży kuchennych, ale tu chyba nie zda egzaminu.
Czym ostrzycie tego typu noże?
Mam ostrzałkę elektryczną do noży kuchennych, ale tu chyba nie zda egzaminu.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
PawelG., nie wiem jaką masz ostrzałkę, ja kupiłem kiedyś w lidlu taką z obrotową tarczą, można nieźle pokrzywić ostrza. Tym bardziej że nie sięga do samej rękojeści, więc z ostrza robi się łódeczka, trzeba uważać. Nie używam tego, w szufladzie mam najzwyklejszą w świecie osełkę, wystarczy na bieżąco dbać o ostrość noży, wtedy przywrócenie noża do ostrości trwa dosłownie pół minutki i nie trzeba korzystać z żadnych elektrycznych wynalazków