Skalpowanie diody
-
No w sumie to michal1, dobrze to ujął.
Dodałbym że barwa światła ociepla się i jednocześnie może lekko podchodzić pod zielonkawy/oliwkowy.
Dodałbym że barwa światła ociepla się i jednocześnie może lekko podchodzić pod zielonkawy/oliwkowy.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
XM-L
XP-L
XP-G
XR-E
XP-E
Zaraz może jeszcze ktoś uzupełni listę
XP-L
XP-G
XR-E
XP-E
Zaraz może jeszcze ktoś uzupełni listę
Ostatnio zmieniony sobota 28 lut 2015, 08:59 przez michal1, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie, ponoć, widziałem testy na BLF i różnie z tym było, niektórym spadała innym zostawała na tym samym poziomie, więc chyba zależy czy ktoś popsuł luminofor, czy nie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Według kolegów z BLF póki co nie udało się z sukcesem zdjąć soczewki z LED serii XHP, tutaj opis prób.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Powinno. Mniejszy obraz emiterów, dziury, to mniejszy spot i mniejsza dziura, no ale to teoria tylkoZbychur pisze:Chcę sprawdzić, czy skalpowanie będzie miało wpływ na wielkość dziurki w spocie.
Może ktoś będzie potrzebował niebieską diodę dużej mocy
Pozdrawiam!
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255