"L" = "Lennin", więc "Lennin-Mikołaj" . A gumkę zawsze wymieniam - w każdej latarce jaką w łapy dostanę . Już został mi tylko jeden GITD 14mm, bo dwa lecą do JohnDoe'a, ale w sumie więcej latarek chyba nie będzie . No, może RC-H3 / TANK dla mamy na urodzinki .DNF pisze:Nie przypominam sobie zebym cos Ci wysylal a napewno juz nie V-65C
Widze, ze smierdzaca gumka wlacznika wymieniona...i prawidlowo
Pozdrawiam
DNF
Pokażcie swoje światełka!
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 2009, 17:48 przez maba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
Przed mini-zlotem (a może wcale nie takim mini...) w 3City przygotowałem sobie zestaw pierwszej potrzeby
Cały zestaw, od lewej: UltraFire SG-900 (oczekująca na zmianę driverka i diody na oryginał CREE - zobaczymy co przyjdzie w samplach...), JETBeam III PRO Ultra bez modyfikacji, UltraFire WF-502B z wymienionym driverkiem na DF&Cali (mój pierwszy mały modzik), Romisen RC-K4 oczekujący na zmianę driverka i diody na DX'ową CREE Q5, UltraFire C3 z CREE P4 modA (2xAA), UltraFire C3 z CREE Q5 i zasilana 14500'ką, UltraFire C3 zmodowana przez Calineczkę (1xAA), Romisen RC-H3 w oryginale, i moja ulubiona - custom CR'ka od midiego Niestety, Romisen RC-G2 nie przyjedzie ze mną na zlot, bo jest rozbebeszony w trakcie wymiany driverka i diody...
Cały zestaw, od lewej: UltraFire SG-900 (oczekująca na zmianę driverka i diody na oryginał CREE - zobaczymy co przyjdzie w samplach...), JETBeam III PRO Ultra bez modyfikacji, UltraFire WF-502B z wymienionym driverkiem na DF&Cali (mój pierwszy mały modzik), Romisen RC-K4 oczekujący na zmianę driverka i diody na DX'ową CREE Q5, UltraFire C3 z CREE P4 modA (2xAA), UltraFire C3 z CREE Q5 i zasilana 14500'ką, UltraFire C3 zmodowana przez Calineczkę (1xAA), Romisen RC-H3 w oryginale, i moja ulubiona - custom CR'ka od midiego Niestety, Romisen RC-G2 nie przyjedzie ze mną na zlot, bo jest rozbebeszony w trakcie wymiany driverka i diody...
Pozdr.
Pikom
Pikom