Latarki Shadow
Latarki Shadow
Witam,
Czy ktoś z szanownego grona miał może styczność z latarkami firmy Shadow?
Konkretnie chodzi mi o model Shadow JM20. Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć porządnej recenzji. Chodzi mi o to, żeby w środku nie było niespodzianek. Czy tam są normalne wkręcane piguły?
Jedyną recenzję znalazłem na wchodnim końcu internetu: http://forum.fonarevka.ru/showthread.php?t=25207 Niestety jestem już z tego pokolenia, które ni w ząb nie rozumie tego języka i mam nadzieję, że nie będę musiał się go uczyć niebawem.
Ze zdjęcia nr 6 można wnioskować ,że będzie OK, ale pewności nie mam. Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś to potrafi rozczytać, albo miał styczność z latarkami tej firmy i chciałby się podzielić opinią na temat ich wykonania.
Czy ktoś z szanownego grona miał może styczność z latarkami firmy Shadow?
Konkretnie chodzi mi o model Shadow JM20. Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć porządnej recenzji. Chodzi mi o to, żeby w środku nie było niespodzianek. Czy tam są normalne wkręcane piguły?
Jedyną recenzję znalazłem na wchodnim końcu internetu: http://forum.fonarevka.ru/showthread.php?t=25207 Niestety jestem już z tego pokolenia, które ni w ząb nie rozumie tego języka i mam nadzieję, że nie będę musiał się go uczyć niebawem.
Ze zdjęcia nr 6 można wnioskować ,że będzie OK, ale pewności nie mam. Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś to potrafi rozczytać, albo miał styczność z latarkami tej firmy i chciałby się podzielić opinią na temat ich wykonania.
Analizuje jeszcze to zdjęcie nr 6. Wygląda jak normalna piguła tylko pomalowana. I o co chodzi z tym włącznikiem w dupce to jest normalny klikany czy microswitch?
Bo ja bym chciał tego bocznego microswitcha odciąć i wstawić normalnego 105c.
Bo ja bym chciał tego bocznego microswitcha odciąć i wstawić normalnego 105c.
Ostatnio zmieniony środa 25 lut 2015, 00:41 przez piciex, łącznie zmieniany 1 raz.
To jaki jest sens kupować latarkę z bocznym przyciskiem, żeby go potem się pozbywać?
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
O sens się nie bój, ja go znam. Chodzi o zmianę sterownika bo tego co tam jest nie chcę, a latarka mi się podoba.
Z opisu wynika, że ta latarka ma dwa włączniki (boczny i w dupce), oba służą do tego samego, boję się tylko, żeby tan w dupce nie okazał się microswitchem.
Być może jest to opisane na tym rosyjskim forum, ale ja tam nic nie rozumiem.
Z opisu wynika, że ta latarka ma dwa włączniki (boczny i w dupce), oba służą do tego samego, boję się tylko, żeby tan w dupce nie okazał się microswitchem.
Być może jest to opisane na tym rosyjskim forum, ale ja tam nic nie rozumiem.
"Nie ma zwykle hvostokryshki latarnia. Aby wymienić baterię, odkręcić cały ogon głowy, w dość grubej rury było miejsca dla normalnego kierowcy, jak w JM20 (miałem nadzieję, że nie będzie mój kierowca JM07 i MT-G2), ale "ale" kierowca jednej lampy w jednym rozmiarze i rozmieszczenie przycisków z kierowcą Sunwayman C20c. Niestety zwłaszcza gdzie się zwrócić. Nawet w zhvost latarni można łatwo umieścić Makklik i czołówka ramka pasuje od Konwoju M2.
Postanowiono umieścić średnicę optyki MT-G2 CARCLO od 30mm i pozbyć się przycisku w ogonie. Kierowca, aby moje sterowniki up-C20c, ale będzie musiał pozbyć Idowu
Zacznijmy ...
Aby być kontynuowane."
Prędzej ruski zrozumiem niż googla.
Postanowiono umieścić średnicę optyki MT-G2 CARCLO od 30mm i pozbyć się przycisku w ogonie. Kierowca, aby moje sterowniki up-C20c, ale będzie musiał pozbyć Idowu
Zacznijmy ...
Aby być kontynuowane."
Prędzej ruski zrozumiem niż googla.
Zaraz was walnę!
Doszedłem do tego, że autor wywalał włącznik w dupce i nie rozpisał się o nim zbytnio.
Inaczej, czy ktoś kto się zna na sterownikach może spojrzeć na te zdjęcia? W moim mniemaniu sterownik sterowany na dwa microswitsche powinien mieć jakieś kabe do włącznika, a tu są tylko kable do diody.
Chyba, że się mylę.
Doszedłem do tego, że autor wywalał włącznik w dupce i nie rozpisał się o nim zbytnio.
Inaczej, czy ktoś kto się zna na sterownikach może spojrzeć na te zdjęcia? W moim mniemaniu sterownik sterowany na dwa microswitsche powinien mieć jakieś kabe do włącznika, a tu są tylko kable do diody.
Chyba, że się mylę.