Czyli dobrze że akurat wyszły w Casto jak byłem bo miałem kupić.Issac pisze:Mam zestaw yato 3884.
I ogolnie odradzam, straszne gówno - 500zl w dupe.
Stal nawet w miare, ale grzechotki spore luzy, sróbokręt obkręcił się eh...
Klucze nasadowe 72el. Coval vs Yato
- lord_craven
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
Ja natomiast kupiłem luzem kilka śrubokrętów YATO + 2 zestawy precyzyjnych. Poszło na to jakieś 80zł i mam już ułamane 3 małe i zdarte "super hiper twarde powłoki" z tych dużych. Kupiłem później precyzyjne NeoToolsa i są z 3 klasy lepsze. Swoje kupiłem w centrumkolorow.pl czy jakoś tak (muszę poszukać gratisowej koszulki) i w zasadzie z całości najlepiej trzyma się owy gratis, bo używana jest 1x w tygodniu i wygląda lepiej niż użyty kilka razy najlepszy śrubokręt YATO.
EDIT.
Znalazłem @ szybciej:
EDIT.
Znalazłem @ szybciej:
YT-2764 - WKRĘTAK PŁASKI 5x150 mm YT-2764 YATO - 5,80 zł 1 szt---5,80 zł
yt-2761 - WKRĘTAK PŁASKI 3x100 mm YT-2761 YATO - 3,25 zł 1 szt---3,25 zł
YT-2776 - WKRĘTAK KRZYŻOWY PH2 x 100mm CrMo YT-2776 YATO - 5,29 zł 1 szt.---5,29 zł
YT-2773 - WKRĘTAK KRZYŻAKOWY PH 1 x 100 mm YT-2773 YATO - 4,39 zł 1 szt.---4,39 zł
YT-25861 - ZESTAW WKRĘTAKÓW PRECYZYJNYCH 6SZT YT-25861 YATO - 29,00 zł 1 szt.---29,00 zł
YT-2790 - ZESTAW WKRĘTAKÓW PRECYZYJNYCH 6SZT YT-2790 YATO - 22,99 zł 1 szt.---22,99 zł
Jeżeli chodzi o wkrętaki, to polecam Wiha.
Ja już katuje kilka lat, zdarła się anodyzacja (tak mi się wydaje) z grota i napisy z rękojeści.
W promocjach bywają w cenie Yato.
Ja już katuje kilka lat, zdarła się anodyzacja (tak mi się wydaje) z grota i napisy z rękojeści.
W promocjach bywają w cenie Yato.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
To są oryginały. Mogę Ci przysłać zdjęcia zużytych śrobokrętów, bo szczypce obicnające poleciały na złom.przemek1602 pisze:tnt_gt, To musiałeś kupić podróby. W moim otoczeniu jest kilka zestawów i tylko bity się zrywaj. Na nasadkach ani śladu a w jednym grzechotki padły ale są zmienione na kolejne także z yato i ciągną już ponad rok.
Polecam inne firmy, nie mówię jakie, żeby nie było że mam w tym interes.
Na pewno jak kupisz droższe narzędzia to Ci wystarczą do końca życia.
Mam takie i są nie do zdarcia.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
... z wyjątkiem wkrętaków krzyżaków, bo nie uwierzę, że są jakieś tak niezniczalne Niestety to najbardziej zużywające się narzędzia, dlatego najczęściej używam wkrętaka na wymienne końcówki (bity) a tylko tam, gdzie się nie da nim dojść (bo jest szerszy), to zwykłe wkrętaki Wihy.tnt_gt pisze:Na pewno jak kupisz droższe narzędzia to Ci wystarczą do końca życia.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Beta, Wiha, Felo (używam bitów)kisi pisze:Sam posiadam sadki Yata od przynajmniej 2 lat. Służą tylko do samochodu i świetnie się sprawują.
Po ten wątek aby pisać konkretami, żeby inni co będą na kupnie kupili to co im najbardziej pasuje.tnt_gt pisze: Polecam inne firmy, nie mówię jakie, żeby nie było że mam w tym interes.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
Witam
Ze trzy lata temu kupiłem
http://allegro.pl/honiton-94-zestaw-klu ... 54468.html
Dłubię często przy samochodach moim i kobiety, motocyklu moim i syna i innych naprawach domowo-działkowych - jak dotąd jest ok - grzechotki działają, klucze nie popękały...
pozdrawiam
http://allegro.pl/honiton-94-zestaw-klu ... 54468.html
Dłubię często przy samochodach moim i kobiety, motocyklu moim i syna i innych naprawach domowo-działkowych - jak dotąd jest ok - grzechotki działają, klucze nie popękały...
pozdrawiam
- lord_craven
Dzięki za utwierdzenie w przekonaniu że zrobiłem dobry zakupmarcho pisze:Witam
http://allegro.pl/honiton...5122554468.html
pozdrawiam
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.