Pokażcie swoje światełka!
To i ja dorzucę do tematu coś od siebie. Oto moja skromna kolekcja.
I pomyśleć, że wpadłem tu tylko na chwilę, równo 5 miesięcy temu po tego TrustFire po środku. Trzeba było brać i w nogi! Ale nie! Musiałem jeszcze tylko zadać parę pytań...
I dlaczego ja nadal tu jestem? Powerbanków, ogniw, quadrocopterów i Opusów już tam nawet nie kładłem, bo załamać się idzie. Ja się pytam gdzie są moje pieniądze!?
Jeszcze generator ozonu mam w drodze. A na ... mi ozonator?! I co ja tu w ogóle robię?
I pomyśleć, że wpadłem tu tylko na chwilę, równo 5 miesięcy temu po tego TrustFire po środku. Trzeba było brać i w nogi! Ale nie! Musiałem jeszcze tylko zadać parę pytań...
I dlaczego ja nadal tu jestem? Powerbanków, ogniw, quadrocopterów i Opusów już tam nawet nie kładłem, bo załamać się idzie. Ja się pytam gdzie są moje pieniądze!?
Jeszcze generator ozonu mam w drodze. A na ... mi ozonator?! I co ja tu w ogóle robię?
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tc2FAWTwusY&t=6[/youtube]
Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
Trustfire TR-3T6 3 x XM-L2 równolegle driver zmieniony na taki który zapewnia 30 W z 3 ogniw 18650. Diody bez modyfikacji na aluminiowym podłożu - ale chyba je "oskalpuję" aby troszkę ocieplić barwę.michal1 pisze:Co to za maczuga?
No i jeszcze okazało się że to nie wszystkie moje latarki jestem przerażony ich ilością