Kupony allegro
To jest długi proces
Chcą Cię przyzwyczaić, byś wszystko robił przez fona, którego z reguły masz 24 h przy sobie.
Szybko, łatwo, dużo i przyjemnie.
A jak już Cie przyzwyczają to tak jak z kartami - jeśli nie masz hamulców to kupujesz dużo więcej kartami zwykłymi czy kredytowymi niż papierkami
Sztaby psychologów, marketingowców i innych "ogów" nad tym siedzą.
Chcą Cię przyzwyczaić, byś wszystko robił przez fona, którego z reguły masz 24 h przy sobie.
Szybko, łatwo, dużo i przyjemnie.
A jak już Cie przyzwyczają to tak jak z kartami - jeśli nie masz hamulców to kupujesz dużo więcej kartami zwykłymi czy kredytowymi niż papierkami
Sztaby psychologów, marketingowców i innych "ogów" nad tym siedzą.
U mnie w końcu płatność poszła(-10zł), ale też podczas pięciu wcześniejszych daremnych prób u trzech różnych sprzedających wyskakiwał jakiś błąd transakcji i prośba o anulowanie płatności PayU, co też czyniłem aby odzyskać na powrót kupon.marcus pisze:A tera przed północą nie dało sie kupić sprawdzone na 2 androidach i windows fone.
Bład wewnętrzny błąd serwera spróbuj ponownie za chwilę
W końcu za szóstym razem, rzutem na taśmę o 23:56 (a więc na 3 minuty przed wygaśnięciem ważności kuponu ) transakcja została zaakceptowana. Wcześniejsze pięć razy próbowałem płacić kontem PayU, a za szóstą udaną próbą po przez zwykły przelew bankowy i to przeszło, może w tym rzecz.
___
-
Moim zdaniem ta aplikacja jest stworzona pod reklamy w przyszłości, które będą wyskakiwać nam w oknie powiadamiań z "najlepszymi ofertami allegro" jakiś % ludzi na pewno będzie korzystał z takich propozycji, a alledrogo będzie zarabiało na prowizji.
Generalnie nigdy nie miałem problemu z tą aplikacją.
Generalnie nigdy nie miałem problemu z tą aplikacją.