Convoy S2+
- pegasus_sis
Możesz zmierzyć prąd pobierany przez latarkę w poszczególnych trybach - po odkręceniu "dupki", chociaż tani miernik może nie dać max wyniku 2,8A ale powinien dać ponad 2,1A. Naklejka na kartoniku, po oznaczeniu diody, powinna mieć "*8" bądź "7135*8" - to będzie znaczyć, że jest tam 2,8A - o ile ktoś nie pomylił naklejki . Swoją drogą 2,8A dla S2+ jest niekoniecznie najlepszym rozwiązaniem, rozumiem, że skoro nie chcesz jej rozkręcać, nie zamierzasz poprawiać termicznie?
zamierzałem to zrobić, ale jeszcze nie mam kupionego ogniwa i jeśli byłaby to wersja 1,0A to może bym kupił tutaj od kogoś z forum sterownik w zestawie z ogniwami nie płacąc 2x za przesyłkęKarolcio pisze:Możesz zmierzyć prąd pobierany przez latarkę w poszczególnych trybach - po odkręceniu "dupki", chociaż tani miernik może nie dać max wyniku 2,8A ale powinien dać ponad 2,1A. Naklejka na kartoniku, po oznaczeniu diody, powinna mieć "*8" bądź "7135*8" - to będzie znaczyć, że jest tam 2,8A - o ile ktoś nie pomylił naklejki . Swoją drogą 2,8A dla S2+ jest niekoniecznie najlepszym rozwiązaniem, rozumiem, że skoro nie chcesz jej rozkręcać, nie zamierzasz poprawiać termicznie?
Odkręcasz tubę ogniwa i zaglądasz na sterownik, jak masz elementy widoczne od strony sprężynki to masz wersję 8amc, no najmniej 6amc.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
dzięki, udało mi się sprawdzić pobór napięcia z bateriami AAA, ale niestety okazało się, że chińczyk wysłał wersję 1.0Amaciex93 pisze:Odkręcasz tubę ogniwa i zaglądasz na sterownik, jak masz elementy widoczne od strony sprężynki to masz wersję 8amc, no najmniej 6amc.
wiecie w jakiej cenie można w Polsce dostać sterownik 2,1A albo 2,8A?
Pobór prądu jak już
Z AAA wiele prądu nie uzyskasz tym bardziej ze startami.
Opisz lepiej jak wygląda sterownik albo wstaw fotę.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
sorry za przejęzyczeniemaciex93 pisze:Pobór prądu jak już
Sterownik nie ma żadnych wystających elementów od góry. Próbowałem wykręcić ten pierścień przy sterowniku, ale albojest sklejony albo bardzo mocno jest skręcony
No to masz 4 lub 3amc
3amc http://s1235.photobucket.com/user/sixty ... 2.jpg.html
4amc http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/3225 ... t-font.jpg
3amc http://s1235.photobucket.com/user/sixty ... 2.jpg.html
4amc http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/3225 ... t-font.jpg
Co to za sklep i skąd pomysł, że Chińczyk wysłał inny driver niż zamówiony? Przez moje ręce przeszło trochę Convoyów z BG i FT i pamiętam tylko 2 pomyłki - w jednym przypadku przyszła dioda XML2 a zapłaciłem za XML, w drugim 2,8A zamiast 2,1A. Obstawiam więc, że latarkę masz zgodną z zamówieniem, a jakby było inaczej w pierwszej kolejności wystąpiłbym do sprzedawcy o przysłanie drivera zgodnego z zamawianym.Smrodek pisze:niestety okazało się, że chińczyk wysłał wersję 1.0A
Zamawiałem przez dhgate z rabatem 10$, trochę tam było zamieszania z pocztą (dostałem wiadomość, że poczta zwróciła chińczykowi przesyłkę i musiał nadawać od początku, przypuszczam, że tutaj coś pomylił), jak za 6.22$ to i tak jestem zadowolony. A co do tego sterownika, ten pierścień nad nim jest wkręcany? Nie mogę go nawet ruszyć.Karolcio pisze:Co to za sklep i skąd pomysł, że Chińczyk wysłał inny driver niż zamówiony? Przez moje ręce przeszło trochę Convoyów z BG i FT i pamiętam tylko 2 pomyłki - w jednym przypadku przyszła dioda XML2 a zapłaciłem za XML, w drugim 2,8A zamiast 2,1A. Obstawiam więc, że latarkę masz zgodną z zamówieniem, a jakby było inaczej w pierwszej kolejności wystąpiłbym do sprzedawcy o przysłanie drivera zgodnego z zamawianym.Smrodek pisze:niestety okazało się, że chińczyk wysłał wersję 1.0A