Podziel się swoją radością
Troszkę sobie patrzę po driverach i widzę:
Nie, żebym chciał się kłucić, po prostu może komuś się ta wiedza przyda chyba, że już to zrewidowaliście i wiecie, że się tak nie da...
Ogólnie to kiepski wybór dobrych sterowników do tych diod. Cóż, może się poprawi
z: http://www.videofoundry.co.nz/ianman/la ... drivernameTip 1: The output current can be increased (or decreased) by changing the set resistor appropriately: I(LED)=0.25V/Rsense. The diode in the product pic is a Schottky SS24, which has a maximum current limit of 2 A, but as of Feb 2010 are shipped with a Schottky SS34, with a 3 A limit. The AX2002 driver chip has a 2.5 A limit and gets very hot over 2 A.
Nie, żebym chciał się kłucić, po prostu może komuś się ta wiedza przyda chyba, że już to zrewidowaliście i wiecie, że się tak nie da...
Ogólnie to kiepski wybór dobrych sterowników do tych diod. Cóż, może się poprawi
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
A ja w końcu dzisiaj po rozpatrzeniu niesłusznej apelacji ZUSu wygrałem w sądzie sprawę o wypłatę mojego macierzyńskiego. Wyrokiem prawomocnym ZUS musi mi natychmiast wypłacić wszystkie zaległe świadczenia wraz z odsetkami.
Po prawie dwóch latach zabawy zrobiłem ze ZUSem tak:
I na wszystkie kolejne ich pisma w tej sprawie zarówno ja jak i Sąd będziemy reagować tak: I tak:
Po prawie dwóch latach zabawy zrobiłem ze ZUSem tak:
I na wszystkie kolejne ich pisma w tej sprawie zarówno ja jak i Sąd będziemy reagować tak: I tak:
ptja, progi mnie nie interesują bo jestem na ryczałcie.
Ogólnie sprawa wygląda tak, że nie miałem nigdy zastrzeżeń do działania poszególnych instytucji i urzędów. Nawet Urząd Skarbowy mi nie przeszkadza, poza naszą zwykłą patryjotyczną niechęcią do płacenia podatków.
Natomiat jeśli o ZUS chodzi to go bezgranicznie nienawidzę! Uważam go za bezużyteczną, niepotrzebną, złodziejską jednostkę, którą w prosty sposób da się zastąpić wprowadzając powszechny obowiązek płacenia składek na ubezpieczenie na życie... do DOWOLNIE wybranej firmy.
Ogólnie sprawa wygląda tak, że nie miałem nigdy zastrzeżeń do działania poszególnych instytucji i urzędów. Nawet Urząd Skarbowy mi nie przeszkadza, poza naszą zwykłą patryjotyczną niechęcią do płacenia podatków.
Natomiat jeśli o ZUS chodzi to go bezgranicznie nienawidzę! Uważam go za bezużyteczną, niepotrzebną, złodziejską jednostkę, którą w prosty sposób da się zastąpić wprowadzając powszechny obowiązek płacenia składek na ubezpieczenie na życie... do DOWOLNIE wybranej firmy.
Ostatnio zmieniony sobota 14 lut 2015, 17:47 przez piciex, łącznie zmieniany 1 raz.
PRzy 2,5A AX2002 którego mam osiąga 100 st po chwili pracy. Stosuję MCPCB z XML przyklejone na fujika jako radiator. Takie MCPCB po chwili jest bardzo gorące...fxxx pisze:używałem dość długo sam i kilka latarek zrobiłem z AX2002@2,5A i nie ma problemu, a sprawność wychodziła mi ponad 90% z tego co pamiętam (nie przesadzając z różnicą napięć).
ILPT