Pieczenie Convoy S2
Pieczenie Convoy S2
Witam,
dziś z racji wolnych mocy przerobowych postanowiłem upiec Convoy`a S2.
Po wybebeszeniu trafił do piekarnika, na kratce wyłożonej folią aluminiową ustawiłem pionowo wszystkie elementy. Czas pieczenie w temperaturze 250 stopni to około 30 minut. Faktura latarki zmieniła się nieznacznie, teraz po dokładniejszym przyjrzeniu się przypomina "stone washed" ale tylko na pierścieniu przy reflektorze. Ogólnie operacja przebiegła bezproblemowo, latarka upodobniła się do Roche.
dziś z racji wolnych mocy przerobowych postanowiłem upiec Convoy`a S2.
Po wybebeszeniu trafił do piekarnika, na kratce wyłożonej folią aluminiową ustawiłem pionowo wszystkie elementy. Czas pieczenie w temperaturze 250 stopni to około 30 minut. Faktura latarki zmieniła się nieznacznie, teraz po dokładniejszym przyjrzeniu się przypomina "stone washed" ale tylko na pierścieniu przy reflektorze. Ogólnie operacja przebiegła bezproblemowo, latarka upodobniła się do Roche.
W kwestii urody nie mam za bardzo zdania bo moje latarki "pracują", nie jest to sprzęt który stoi na półce i się błyszczy Na pewno latarka wygląda inaczej a samo pieczenie wynikło z ciekawości, "co to będzie"
dodam jeszcze, że dziś upiekłem WF-kę 501 i czerwono buraczkowy kolor mnie nie przekonał...osobiście nie polecam, teraz wygląda "tanio", jak bazarówka
dodam jeszcze, że dziś upiekłem WF-kę 501 i czerwono buraczkowy kolor mnie nie przekonał...osobiście nie polecam, teraz wygląda "tanio", jak bazarówka
Jak by coś to już temat o pieczeniu latarek był więc można by skleić oba tematy co by wszystko w jednym miejscu było
Upiecz swoją chińską latarkę
Upiecz swoją chińską latarkę
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC