Spór/roszczenie paypal - udało się komuś wygrać?
ElSor, a co to fake number? Bo ja dwa tygodnie dostałem taki numer bez liter, same cyfry i zastanawiam się co to jest? Najpierw kazali mi to śledzić na faspeed.com- były tam jakieś magazynowe bzdury jak pakowanie, kontrola jakości, itp. i widniało moje nazwisko z dokładnym adresem. Potem nr pojawił sie w 17track, stanął na "Guangzhou international export turnkey fengkai split each other, Opening" i tak wisi. Siedem innych paczek z tego samego czasu zamawiania zdążyło tą dogonić, przebiec obok niej z hukiem i połowa jest już u mnie.
Też dostałem raz "fake number", polegał on na tym, że był to jakiś numer ale na pewno nie mojej paczki Miał jakieś śledzenie do warszawy i tam traking się skończyl ze 2 tygodnie temu. Że jest "fejkiem" powiedział mi program do śledzenia przesyłek. Kilka numerów też dostałem kompletnie bez sensu, napisane było, że przesyłka z trakingiem, po wysyłce dostałem numer, który nijak nie dał się śledzić. Przesyłki dochodziły, więc nie wnikałem szczególnie, zwłaszcza, że to pierdółki były.
YC417696161YW
WS622775345CN
Możliwe do śledzenia na specjalnie spreparowanej stronie > http://www.yw56.com.cn/english/index.aspx
WS622775345CN
Możliwe do śledzenia na specjalnie spreparowanej stronie > http://www.yw56.com.cn/english/index.aspx
Graja na zwłoke... np podadzą Ci numer paczki nierejestrowanej, czas ochrony w PP sie skonczy i bedą Cie mieli w d...
Ostatnio zmieniony piątek 06 lut 2015, 17:34 przez dariuszek, łącznie zmieniany 1 raz.
piciex pisze:ja dwa tygodnie dostałem taki numer bez liter, same cyfry i zastanawiam się co to jest? Najpierw kazali mi to śledzić na faspeed.com- były tam jakieś magazynowe bzdury jak pakowanie, kontrola jakości, itp. i widniało moje nazwisko z dokładnym adresem. Potem nr pojawił sie w 17track, stanął na "Guangzhou international export turnkey fengkai split each other, Opening" i tak wisi. Siedem innych paczek z tego samego czasu zamawiania zdążyło tą dogonić, przebiec obok niej z hukiem i połowa jest już u mnie.
Okazuje się, że ta paczka też była u mnie tylko trzeba czasem się przejechać i zajrzeć do skrzynki na listy...
Mimo tego status w trackingu się nie zmienił i nadal jest "Guangzhou international export turnkey fengkai split each other, Opening". Nie kumam tych przesyłek bez liter w numerze, ale ważne, że dotarło.