Lampa rowerowa
Dziękuję za miłe słowa.
Inspirację i wiedzę pozyskałem z tego forum.
Projekt rozwojowy bo "krewni - i - znajomi królika" czekają w kolejce.
W kolejce czeka też czołówka i lampa turystyczna by SP5VR...
Komercyjnie mówię ostre i zdecydowane raczej nie
Przynajmniej na razie. Daleko mi jeszcze do dokonań Kolegów z forum np. Midi'ego. Nie ujmując nie wymienionym konstruktorom.
Towar na sprzedaż musi być doskonały bo firmuje się własnym imieniem.
O 3xXPL też myślałem. Mam X1 z tymi diodami od Grega i uśmiech na twarzy gdy sobie o niej pomyślę...
Inspirację i wiedzę pozyskałem z tego forum.
Projekt rozwojowy bo "krewni - i - znajomi królika" czekają w kolejce.
W kolejce czeka też czołówka i lampa turystyczna by SP5VR...
Komercyjnie mówię ostre i zdecydowane raczej nie
Przynajmniej na razie. Daleko mi jeszcze do dokonań Kolegów z forum np. Midi'ego. Nie ujmując nie wymienionym konstruktorom.
Towar na sprzedaż musi być doskonały bo firmuje się własnym imieniem.
O 3xXPL też myślałem. Mam X1 z tymi diodami od Grega i uśmiech na twarzy gdy sobie o niej pomyślę...
-
- Kontakt:
Konkurencja dla Convoy ?lucass3 pisze: Klientów pewnie byłoby sporo bo fajna alternatywa dla Convoy itp. latarek
Ale pomyśl nad ceną
Ani elektronika ani materiały nie kosztują tyle co w Chinach, a i zapewne
SP5VR nie marzy o Chińskiej dniówce ?
Jak sądzisz ile by to musiało kosztować gdyby nie było robine dla siebie ?
Pozdrawiam, Leszek
Zdjęcia terenowe zrobię jak zejdą lody. Przemieszczam się teraz per pedes bo nie mam opon zimowych w rowerze.
Konkurencja dla Convoy, na pewno, nie cenowo. Dioda i sterownik to już spory koszt a pozostałe elementy jak akumulatory, złącza itd też kosztują. Przy projekcie własnym księgowy nie stoi nad głową więc można nie oszczędzać. Liczy się zadowolenie i dostosowanie do własnych potrzeb.
Konkurencją może być dla lamp fabrycznych dobrych firm np LUPINE Neo 2.
Neo 2
Dla mnie przede wszystkim to ogromna satysfakcja z nauki i zaspokojenie próżności jak ktoś z litości pochwali
Konkurencja dla Convoy, na pewno, nie cenowo. Dioda i sterownik to już spory koszt a pozostałe elementy jak akumulatory, złącza itd też kosztują. Przy projekcie własnym księgowy nie stoi nad głową więc można nie oszczędzać. Liczy się zadowolenie i dostosowanie do własnych potrzeb.
Konkurencją może być dla lamp fabrycznych dobrych firm np LUPINE Neo 2.
Neo 2
Dla mnie przede wszystkim to ogromna satysfakcja z nauki i zaspokojenie próżności jak ktoś z litości pochwali