Banggood
Kupiłem C8 i też odnoszę takie wrażenie. Gwinty suche, jeden oring za cienki, przez co gwint zakręca się bez oporu, pod diodą zupełna pustka, zero pasty czy czegokolwiek Pod anodyzacją można dostrzec jakieś drobne otarcia i obtłuczenia. Do tego jeszcze nie wiem czy sama latarka, czy opakowanie, ale całość... śmierdzi. (jakiś bliżej mi nieznany chemiczny smrodek).zieloczek100 pisze:marmez, Dzięki za wyjaśnienie.
Dostałem informację od jednego z forumowiczów, że lepiej będzie zamówić w Aliexpress u oficjalnego dystrybutora, ze względu na jakość. Podobno w Banggod można często trafić na tzw. odpadki produkcyjne znacząco odbiegające jakością od tych Convoyów dostępnych na Aliexpress. Jestem ciekawy waszego doświadczenia z zamawianiem danego produktu w różnych sklepach.
Jak bardzo nieprzychylny komentarz na banggood trzeba wysmarować żeby nie przeszedł moderacji? Bo chyba mi się udało
Ale za to równocześnie napisana reklamacja (praktycznie to samo co w komentarzu) na 133zł została uznana bez żadnych "ale" i mają robić zwrot. Trochę "zdenerwowany" to pisałem no bo jak się nie zdenerwować, skoro zakupione ESC przypalają mi silniki w quadcopterze z powodu kiepskiego softu.
Ale za to równocześnie napisana reklamacja (praktycznie to samo co w komentarzu) na 133zł została uznana bez żadnych "ale" i mają robić zwrot. Trochę "zdenerwowany" to pisałem no bo jak się nie zdenerwować, skoro zakupione ESC przypalają mi silniki w quadcopterze z powodu kiepskiego softu.
Cześć.
Na banggood jeszcze nie kupowałem (kupowałem na AliExpress).
Chcę kupić latarkę w promocji.
Na co zwracać uwagę ?
Po prostu kupić przez PayPal i czekać aż dostanę a jak nie to zakładam spór z PayPala i czekam na pozytywne rozpatrzenie?
Czy w PayPalu muszę dokupić jakieś ubezpieczenie czy nie?
Z góry dzięki
Toemk
Na banggood jeszcze nie kupowałem (kupowałem na AliExpress).
Chcę kupić latarkę w promocji.
Na co zwracać uwagę ?
Po prostu kupić przez PayPal i czekać aż dostanę a jak nie to zakładam spór z PayPala i czekam na pozytywne rozpatrzenie?
Czy w PayPalu muszę dokupić jakieś ubezpieczenie czy nie?
Z góry dzięki
Toemk
Kupujesz, płacisz, dostajesz nr nadania (albo dokupujesz za ~2$) i czekasz.
W razie problemów możesz założyć spór na paypal.
W razie problemów możesz założyć spór na paypal.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.