Miałem zamówić w zeszłym roku, wtedy był $ po 3,3 nawet na PayPal.Issac pisze:Ja przez PP ~ 3,7PLN i 39$ i zabuliem w pln o 7,7zł mniej, więc czy to naprawdę tak dużo ?
Ładowarka Opus BT-C3100 V2.1
Różnica pomiędzy dzisiejszym kursem (148 za ładowarkę) a zeszłorocznym (132 zł) nie jest jakaś ogromna.PawelG. pisze:Miałem zamówić w zeszłym roku, wtedy był $ po 3,3 nawet na PayPal.Issac pisze:Ja przez PP ~ 3,7PLN i 39$ i zabuliem w pln o 7,7zł mniej, więc czy to naprawdę tak dużo ?
Więcej rocznie wywalisz jedzenia które się zepsuło.
ILPT
Chyba hurtowo rozpatrują reklamacje bo mi też przyszedł po 2 miesiącach od zgłoszeniaKiełek pisze:O, do mnie też dzisiaj dotarł. I też na BLF poprosiłem na wszelki wypadektisher pisze:Dzisiaj dotarł do mnie wentylator od gearbest na zamianę.
Napisałem PW na forum jak pisaliście, podałem numer zamówienia i po 6 tyg dostałem. Co prawda ładowarka jest bezgłośna, ale w przypadku wystąpienia w przyszłości problemu - będzie czekało lekarstwo.
Niestety - ogniwa R14 / C ani R20 / D nie mieszczą się do BTC-3100 (sprawdzone własnoręcznie).matijas pisze:Panowie, czy można nią ładować akumulatorki R14 czy R20?
tzn. jeśli się nie zmieszczą to kabelki z magnesami użyte do podłączenia?
Sam ostatnio spytałem na BLF o to co można z tym zrobić: 'url=http://budgetlightforum.com/node/33690? ... ent-706316]klik[/url].
Wyjścia są dwa:
* Zamówić odpowiedni adapter, np. na BangGood (2 takie są w drodze do mnie)
* Wykonać samodzielnie adapter/przeróbkę, np. taką.
Mam nadzieje, że moja też jutro dojdzie, dzisiaj puścili ją z cła po wysłaniu dokumentów.matijas pisze:Dziś/jutro będę miał ją u siebie
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Też musi przejść przez WER Komorniki, a właśnie tam mi zatrzymali
[ Dodano: 30 Styczeń 2015, 17:23 ]
Mój dzisiaj doszedł i ogniwa już się testują
Zamówiłem 14-01-2015, a doszedł do mnie dzisiaj, czyli po 16 dniach.
Co ciekawe w Polsce był już 23-01-2015, ale przeszedł przez dwa urzędy celne, które go spowolniły.
Plus taki, że puścili ładowarkę bez vatowania, ale papiery im trzeba było dosłać.
Może ktoś podać namiar na pracownika GB, który rozsyła darmowe wentylatorki?
Jak dzisiaj swojego usłyszałem to już miałem zamawiać, ale przypomniało mi się, że ktoś je rozsyła za darmo.
[ Dodano: 30 Styczeń 2015, 17:23 ]
Mój dzisiaj doszedł i ogniwa już się testują
Zamówiłem 14-01-2015, a doszedł do mnie dzisiaj, czyli po 16 dniach.
Co ciekawe w Polsce był już 23-01-2015, ale przeszedł przez dwa urzędy celne, które go spowolniły.
Plus taki, że puścili ładowarkę bez vatowania, ale papiery im trzeba było dosłać.
Może ktoś podać namiar na pracownika GB, który rozsyła darmowe wentylatorki?
Jak dzisiaj swojego usłyszałem to już miałem zamawiać, ale przypomniało mi się, że ktoś je rozsyła za darmo.
Ja otrzymałem wentylator po wysłaniu wiadomości do użytkownika CSgearbest na BLF. Zawsze warto się odezwać, chociaż to trochę dziwne bo obecnie sprzedawane egzemplarze powinny już posiadać ulepszony wentylator... Obawiam się też że nawet z najlepszym wentylatorem w rozmiarze 25x25mm ta ładowarka nie będzie cichaPawelG. pisze:Może ktoś podać namiar na pracownika GB, który rozsyła darmowe wentylatorki?