Na co zużyć kupon z DHgate?

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
piciex

Na co zużyć kupon z DHgate?

Post autor: piciex »

Do soboty mam ważny kupon na DHgate, tylko chyba już mi się pomysły skończyły co kupić. Kuponu szkoda, a budżet już mocno nadszarpnięty, tak więc szukam czegoś w przedziale 11-20$ żeby jak najbardziej poczuć moc tej promocji. :mrgreen:
Pomóżcie proszę z jakimiś fajnymi pomysłami, propozycjami, albo pochwalcie się co sami kupiliście na DHgate, bo może jest coś co chciałbym mieć tylko jeszcze o tym nie wiem. :mrgreen:
Tylko nie latarke! Mam już siedem latarek i nie potrzebna mi ósma!
No chyba, że jakaś fajna w założonym przedziale cenowym. :wink:

Sam myślałem może o czymś takim: http://www.dhgate.com/product/2014-64gb ... 3880920427 na 256GB, ale jakoś do mnie nie przemawia. :???:
Awatar użytkownika
Misiek_86

Post autor: Misiek_86 »

możesz mi sprezentować kupon :D kupię sobie C8 :D
voromis

Post autor: voromis »

kupony 10$ od 11$ już się skonczyły? Wczoraj instalowałem apke mobilną i niestety mam kupon 10$ od 25$.
Awatar użytkownika
piciex

michal13031986 pisze:możesz mi sprezentować kupon :D kupię sobie C8 :D

Aż tak zdesperowany nie jestem. :razz: Mimo wszystko chciałbym sobie coś kupić. :mrgreen:
C8 nie potrzebuję bo mam TrustFire P7-F1- wygląda tak samo jak C8 tylko ma od niego o 10mm większy ref i nieco głebszy, przez co nokautuje C8. ;)

voromis, ja się jeszcze w sobotę wieczorem załapałem na "10 za 11" więc teraz pozostało mi tylko go fajnie spożytkować do soboty.
madkeinam

Post autor: madkeinam »

Nabądź powerbank ENB na 2 ogniwa za 1.02$ albo na 3 za 1.7$ :-P
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

Post autor: cpt.Nemo »

piciex pisze:mam TrustFire P7-F1- wygląda tak samo jak C8
No ja bym nie powiedział :)
Zachwiane proporcje i wygląda raczej jak karykatura C8 :)
Tak że jako reflektor P7 fajne, ale urodą, jak dla mnie, to nie grzeszy :)
To chyba jasne ze latarka z większym reflektorem będzie zazwyczaj bardziej dalekosiężna. Ale są granice noszenia w kieszeni :)
Ostatnio zmieniony wtorek 27 sty 2015, 11:03 przez cpt.Nemo, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam, Leszek
Awatar użytkownika
piciex

madkeinam, myślałem o power banku... Myślałem o nim w sobotę rano zamawiając go z Banggooda 3 godziny przed informacją o kuponach z DHgate. :[

[ Dodano: 27 Styczeń 2015, 11:21 ]
Generalnie w zeszłym tygodniu zamówiłem: 2 hosty S2+, powerbank, pudełka do ogniw, adapter do iPada, uchwyt rowerowy, torebkę dla żony, kolimatory, sterowniki, ogniwa, diody i jeszcze pare innych dupereli- dlatego teraz mam problem co kupić. :-(

[ Dodano: 27 Styczeń 2015, 11:27 ]
cpt.Nemo pisze:Zachwiane proporcje i wygląda raczej jak karykatura C8 :)

Ale nie potrzeba do niego kupować ładowarki i właśnie dlatego uważam go za najlepszą latarkę na początek przygody ze światełkami- bo tak to się wszystko zaczęło :wink:
Awatar użytkownika
kurdolf

Post autor: kurdolf »

voromis pisze:kupony 10$ od 11$ już się skonczyły? Wczoraj instalowałem apke mobilną i niestety mam kupon 10$ od 25$.
Wyczytałem na Telchina,że były tylko do niedzieli do pólnocy.

Piciex Ja chciałem to kupić tak dla zabawy http://www.dhgate.com/product/non-conta ... iew-1-null ale stwierdziłem, że nie mam jeszcze C8 i nie mogłem się oprzeć żeby nie wybrać latarki :mrgreen:
Awatar użytkownika
piciex

Mam podobny tylko taki z apteki :mrgreen:
Ma zakres do 100 stopni więc do codziennych zastosowań mi starcza. Przydatne jak chcesz sobie np sprawdzić temperaturę na obudowie żarówki/ leda, itp.

[ Dodano: 27 Styczeń 2015, 16:35 ]
kurdolf, ale twój link nie poszedł na marne bo na dole w propozycjach wyskoczyła mi stacja pogodowa i przypomniało mi się, że zawsze taką chciałem. :mrgreen:
http://www.dhgate.com/product/dropshipp ... 2293188209
Na razie się wstrzymam gdyby ktoś jeszcze miał jakieś pomysły.
ODPOWIEDZ