Latarka z allegro jakieś pomysły?
Latarka z allegro jakieś pomysły?
Witam zakupiłem mega hiper latarke[jak to napisał sprzedawca]. Więc mam do was takie pytanie co byście w niej zmodyfikowali[żeby lepiej świeciła] Niżej fotki
Zdjęcia robione SE k550i więc jakość nie jest jakaś wielka,ale widać co nie co
Więc czekam na sugestie pozdrawiam .
EDYTA/// Poprawiłem linki do zdjęć. Na przyszłość kliknij prawym na zdjęciu lub obrazku i Kopiuj adres obrazka. Nie używaj koloru czerwonego jest on zarezerwowany dla osób z załogi generalnie jak na każdym forum!
Zdjęcia robione SE k550i więc jakość nie jest jakaś wielka,ale widać co nie co
Więc czekam na sugestie pozdrawiam .
EDYTA/// Poprawiłem linki do zdjęć. Na przyszłość kliknij prawym na zdjęciu lub obrazku i Kopiuj adres obrazka. Nie używaj koloru czerwonego jest on zarezerwowany dla osób z załogi generalnie jak na każdym forum!
Ostatnio zmieniony czwartek 22 lip 2010, 23:41 przez Huee, łącznie zmieniany 4 razy.
Możesz np zrobić z niej coś takiego :
pierwsze primo
albo
drugie primo
ale najprościej będzie jak wymienisz diodę na:
SSC P4
a później, reflektor, szybkę, zasilanie, włącznik i wtedy będzie "mega hiper" .
pierwsze primo
albo
drugie primo
ale najprościej będzie jak wymienisz diodę na:
SSC P4
a później, reflektor, szybkę, zasilanie, włącznik i wtedy będzie "mega hiper" .
Aha, a jak bym wymieniał na diode SSC P4 to jak wygląda jej chłodzenie ? Bardziej się nagrzewa niż a moja mega hiper luxenon[tak było w opisie aukcji ] I jak będzie z jej zasilaniem trzeba będzie użyc ogniwek i czy szkiełko które miałem wystarczy ?:D
I czy gdzieś w Polsce kupi sie SSC P4? Myślę nad zamówieniem przez Paypal tylko takie pytanie ta dioda kosztuje tylko 5$ darmowa przysylka [ma to free cos tam] tylko jak mi dowala clo itp bo cos o tym czytałem to będę mógł im w ZL placic?
I jak robie przelew z konta Polskiego na Paypal to mam w tytule przelewu napisać ten identyfikator ?:D
I czy gdzieś w Polsce kupi sie SSC P4? Myślę nad zamówieniem przez Paypal tylko takie pytanie ta dioda kosztuje tylko 5$ darmowa przysylka [ma to free cos tam] tylko jak mi dowala clo itp bo cos o tym czytałem to będę mógł im w ZL placic?
I jak robie przelew z konta Polskiego na Paypal to mam w tytule przelewu napisać ten identyfikator ?:D
Ostatnio zmieniony niedziela 01 mar 2009, 20:38 przez Huee, łącznie zmieniany 1 raz.
Lennin czytałem ten wątek nie zaśmiecam tylko wolę się upewnić bo nigdzie tam nie wyczytałem czy jak przyjdzie paczka i będzie do zapłaty jeszcze to czy w zł to wyrażą czy w Dolarach i nie wiem gdzie ten identyfikator wpisać szukałem w opcji szukaj po postach,ale nie wiem[wg mnie w tytule przelewu ]
Aha tak chce kupić tą SSC P4 na DX ,ale nie wiem jaki draiverek wziąść .Jak macie jakieś pomysły to piszcie i najlepiej dawajcie linki na DX[do kupienia tych rzeczy:d]
EDIT:
To tak kupuję to http://www.allegro.pl/item569315298_led ... 6500k.html
Tylko driverek jaki do tego wziąć ?:D
EDIT:
To tak kupuję to http://www.allegro.pl/item569315298_led ... 6500k.html
Tylko driverek jaki do tego wziąć ?:D