W tym roku świętują w okolicy 19 lutego więc czasu jeszcze sporo.Zbychur pisze:Coś mi się zdaje, że chyba się spieszą przed swoimi świętami.
Banggood
- pegasus_sis
-
- pegasus_sis
-
-
Na takie apki są inne apki: https://play.google.com/store/apps/deta ... over&hl=pl
My flashlight is smaller than yours...
Zamówiłem przesyłkę z BG i wchodzę na konto. W zakładce zamówienia jest napisane, że została wysłana, klikam na numer przesyłki i przenosi mnie na 17track. Niestety nie może znaleść mojego zamówienia i nie mogę zobaczyć gdzie jest. Coś robię nie tak?
A i jeszcze jedno: podzielili mi zamówienie na dwa, w tym drugim baterie do Quadcoptera. Dlaczego?
Przepraszam za pytania, ale to moje pierwsze zamówienie z BangGood
A i jeszcze jedno: podzielili mi zamówienie na dwa, w tym drugim baterie do Quadcoptera. Dlaczego?
Przepraszam za pytania, ale to moje pierwsze zamówienie z BangGood
Nr tracking jest jeszcze nie aktywny, może to nawet potrwać 5dni zanim śledzenie będzie dostępne.
Akumulatorów nie można wysyłać, dlatego podzielili zamówienie i one lecą osobno żeby w razie czego nie opóźniały reszty przedmiotów, ewentualnie były z innego magazynu co reszta.
Akumulatorów nie można wysyłać, dlatego podzielili zamówienie i one lecą osobno żeby w razie czego nie opóźniały reszty przedmiotów, ewentualnie były z innego magazynu co reszta.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.