Kupony allegro
Ja na akcji z kuponami od listopada, zaoszczędziłem (albo nie), ok. 320zł, w tym 100zł na oponach, które i tak musiałem kupić. Po za tym, eneloopy 8 szt za 40zł, stacja lutownicza zhaoxin 936 z kilkoma grotami za 80zł i wiele innych drobnych, mniej lub bardziej przydatnych rzeczy, z czego część kosztowała mnie tyle co wysyłka, więc mnie to pasuje. O allegro się nie martwię, nie zbędnieją.
... ale nie dla każdego - https://kupony.allegro.pl/actions/regul ... _ro_v3.pdf
Ten regulamin to jakiś żart (komplikacja godna umowy o kredyt w banku), jednym słowem rozgłaszamy, że mamy super rabaty, a że praktycznie nikt z tego nie będzie mógł skorzystać, bo nie spełni warunków zawiłego regulaminu, cóż jego wina , reklama, że rozdajemy pieniądze za darmo i tak pójdzie w eter.
Borze wszechszumiący kogo oni tam zatrudniają?
PS Równie dobrze klauzulę regulaminu mogli sformułować też mniej więcej tak , "jeżeli ktoś w czasie między 18:51, a 19:36 w czwartek stał na skrzyżowaniu ulic w mieście co najmniej 50-cio tysięcznym i przelatywała wówczas nad nim wrona (siwa!) lecąca z kierunku płn.-wsch. na płd.-zach. na wysokości 8, 26m (nie wyżej jednak niż 123,5m n.p.m.), a słońce przy tym było zasłonięte chmurami temu szczęśliwcowi przysługuje upust, jednak mając na uwadze czas północno-amerykański oczywiście"
"...aha i korzystając z naszego kuponu zgadzasz się automatycznie na publikację swoich nagich zdjęć w sieci".
___
Borze wszechszumiący kogo oni tam zatrudniają?
PS Równie dobrze klauzulę regulaminu mogli sformułować też mniej więcej tak , "jeżeli ktoś w czasie między 18:51, a 19:36 w czwartek stał na skrzyżowaniu ulic w mieście co najmniej 50-cio tysięcznym i przelatywała wówczas nad nim wrona (siwa!) lecąca z kierunku płn.-wsch. na płd.-zach. na wysokości 8, 26m (nie wyżej jednak niż 123,5m n.p.m.), a słońce przy tym było zasłonięte chmurami temu szczęśliwcowi przysługuje upust, jednak mając na uwadze czas północno-amerykański oczywiście"
"...aha i korzystając z naszego kuponu zgadzasz się automatycznie na publikację swoich nagich zdjęć w sieci".
___
Ostatnio zmieniony piątek 23 sty 2015, 13:06 przez Vigo, łącznie zmieniany 1 raz.
-