Mag 3d +p4+100% / 30% / 10% / SOS
-
Może pokażesz jak wyszło odcięcie kołnierza od reflektora bo to dość ważny moment, to co do tej pory widać da się zrobić w około 5 minut i wielkiej magii tu nie ma. Jeżeli zależy na sporej mocy to jednak cree może w tym wypadku troszkę więcej, beam będzie miał troszkę więcej atrefaktów jednak tragedii nie będzie.
I nie daj się prosić, pokaż resztę tego zabiegu, magów u nas nie za wiele
I nie daj się prosić, pokaż resztę tego zabiegu, magów u nas nie za wiele
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
-
No i git , trzeba było tak od razu a nie siłą. Napisz, jak już testowałeś, ile czasu świeci na tych aku w max, ile idzie wtedy w diodę, z tego co wiem to takie drivery Edim ustawia na 700mA , oczywiście na życzenie zmienia te wartości, jak jest u Ciebie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
-
Cieszę się że wreszcie ktoś się zabrał za Magi, czekam na tego z P7 .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.