Człowiek tu przychodzi się poradzić w sprawie zakupu latarki, a wy od razu każecie mu wchodzić w poziom zaawansowany i kupować jedyne słuszne latarki marki x i w cenie xxxxxx. Ciekawe, czy na siłowni zaczynacie od podnoszenia największych ciężarów, czy wasza przygoda z fotografią zaczęła się od razu od kupna jako pierwszego w swoim życiu aparatu super lustrzanki cyfrowej z teleobiektywem.
Dostałem to co chciałem i produkt sprostał moim wymaganiom:
A tutaj masz, zdjąłem soczewkę, zadowolony?
Wszedłem tylko się zapytać która latarka lepsza spośród wymienionych i dziękuję, otrzymałem wyjaśnienia, porady i nie nic tu po mnie
A wy jeśli macie ochotę, to sprzeczajcie się między sobą, kupujcie sobie nawet latarki, które oświetlą księżyc w nowiu itd.
[ Dodano: 21 Styczeń 2015, 21:11 ]
Ebola pisze:piotrekstz pisze:skaktus pisze:Poczytałem i odrazu poprawił mi się humor
Z trolami nie ma co dyskutować. Znam takich kilku, pokazują mi latarki zoom Police, 10 000 kW i tworzą opowieści w których rozpalają nimi ognisko
Wszystkie te zoomy przedstawione w tym temacie przez użytkownika piotrekstz wysiadają nawet w porównaniu z niemodowanym brelokiem do kluczy TrustFire mini 02.
Dobra dobra, niech ci będzie, że jestem trollem, ale nie będę się powtarzał. Jestem zadowolony z tego co mam, a ty jak cię stać to kupuj sobie śmiało latarki za kilkaset zł. Polak wiecznie marudzi i jest niezadowolony
Cieszę się że jesteś zadowolony ze swych zakupów, ale podejrzewam że jedna noc intensywnego świecenia, i byłoby po Twojej latarce. Nikt Ci tu nie chce dogryzać ani pokazywać wyższość, jednak to co kupiłeś to bubel nienadający się do użytku. Zmierz proszę do jakiego napięcia ta cudna ładowarka ładuje aku, bo może się okazać że nosisz bombę w kieszeni.
A poza tym to nie trzeba kupować latarek za kilka stów. Poprzeglądaj oferty w sklepiku, i zobaczysz że poniżej stówki, dostaniesz światełko które bije na głowę to Twoje lampeczki. Zarówno osiągami, jaki i trwałością i bezpieczeństwem użytkowania.
Pozdrawiam
No dobra, kiedyś na pewno sobie kupię to co polecasz, ale jak już kupiłem buble, to poużywam ich sobie dopóki nie wysiądą