gdzie kupić MC-E?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

gdzie kupić MC-E?

Post autor: Calineczka »

...Panowie, gdzie mogę kupić CREE MC-E, samą diodę, najchętniej dobry bin, z niskim Vf...
:?:
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Post autor: greg »

Ja brałem od kol. rgblighting, z drobnym upustem dla światełkowiczów z resztą. Zimna biała, bin M, minimum 430lm@350mA, a max nawet 490lm@350 mA. Przy 700mA/w strukturę wg data sheet 175% tego, co przy 350mA, czyli minimum 750lm. Z odcienia jesten zadowolony, niby 6500K, ale żadnych fioletów, raczej w żółty lekko wpada.
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Do tego możesz zapytać czy by nie wrzucił na zasilacz i wyszukał Ci takiej z jak najniższym Vf. A co Cie wzięło na MC-E? :twisted:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

... na kaidomain też jest jakaś...ale kupowanie ledów z Chin...mam mieszane uczucia...
CO mnie wzięło?
Byłeś u mnie, widziałeś że Midi mi ostawił piękne body do obsadzenia ledem i driverkiem :mrgreen:
A nic na MC-E jeszcze nie mam... ;-)
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Hej Arku, ja niestety nie mam dostępu do jakiejś pewnej , coś mi sie zdaje że warto zamówic u rgblighting, może nam coś selekcjonowanego wyszuka :wink:
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Ha, to może jak zrobimy "większe" zamówienie to będzie łatwiej namówić na selekcję?Też bym się przyłączył - to co widziałem na zlocie robiło wrażenie...
Pozdr.
Pikom
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Post autor: greg »

Zacny pomysł, dołączam się do zakupu selekcjonowanej MC-E z niskim Vf :)
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>

kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Heh... Zawsze namieszam.... Greg - wydaje mi się, że zakup "zbiorowy" u polskiego dystrybutora ma sens przy wspólnej lokalizacji - nie będzie różnic w kosztach wysyłki. Możemy co najwyżej pomarudzić o jakiś rabat dla światełkowców, ale to już chyba do negocjacji indywidualnych.
Pozdr.
Pikom
ODPOWIEDZ