Coś mi się wydaje że ona pobiera dane z 17track. Jak 17track nie działa (a nie działa często) to status na r4v.pl się nie ładuje, kręcą sie te kropki i tyle. Jak 17track ruszyła, to status na r4v.pl od razu się załadował.lumi3 pisze:r4v.pl najlepsza strona jaką znam
Śledzenie naszych przesyłek
Bo teraz szczegółowe śledzenie jest tylko paczek, listy polecone mają nadanie i przyjęcie. Nie chodzi mi jednak już o to, bo to mogę przeboleć, ale to że Z Chin do Polski łączie z lotem samolotem idzie 6 dni, a z Warszawy do Drogomyśla 7dni, z czego ostatnie 20km idzie 3 dni. Jak pisałem, zanim uruchomili ulepszenia w Zabrzu, WER Warszawa - Drogomyśl max 3 dni robocze, zazwyczaj 2.
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... tatow.html
Już kombinują, a takie kombinowania nigdy nie wychodzą na dobre.
Już kombinują, a takie kombinowania nigdy nie wychodzą na dobre.
Brawo, każdy dobrze wie jakie kolejki są na pocztach, że listonosze nie dają rady nie raz roznieść wszystkiego co muszą i jeszcze planuje się redukcje... masakra...
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Już jakiś czas temu kombinowali mi coś z lokalną pocztą, osiedle spore, 5tyś ludzi, jeden człowiek na tej poczcie siedzi, i kiedy nie zajdę to kolejka, po prostu się nie wyrabia, a jak czasem przynosiłem po 10 poleconych do wysłania to aż żal mi człowieka było. I kombinowali żeby pracował krócej (cięcia mieli) chyba do 15stej, tak że ludzie po pracy mogliby najwyżej pocałować klamkę. A co się z tym wiązało, niedoręczone przesyłki nie mogły już lądować w tej placówce, więc trzeba by było drylować 2km na kolejną pocztę lub 3,5 na główną. Ludzie podpisywali jakąś petycje czy listę i widać komuś ruszyły szare komórki i jednak poczta nadal otwarta do 17. Dla mnie masakra bo mam do niej 50 metrów i przyzwyczaiłem się do wygód
Z resztą takie zmiany wprowadzali już we wszystkim co państwowe, i wszystko albo zlikwidowane albo ledwie zipie, tylko ta poczta biedna jakoś daje radę. Z resztą nie tak dawno temu wprowadzali podwyżki cen za usługi. A teraz zwalniają. I będzie zaraz drugi InPost, tanio tanio i jeszcze raz tanio, nie ważna jakość.
Z resztą takie zmiany wprowadzali już we wszystkim co państwowe, i wszystko albo zlikwidowane albo ledwie zipie, tylko ta poczta biedna jakoś daje radę. Z resztą nie tak dawno temu wprowadzali podwyżki cen za usługi. A teraz zwalniają. I będzie zaraz drugi InPost, tanio tanio i jeszcze raz tanio, nie ważna jakość.
Na moje to oni się bawią w filtrowanie tego co ma trafić na emonitoring.poczta-polska.pl bo zapewne w swoich systemach mają kompletną wiedzę. To filtrowanie im nie wychodzi.
Pogarszają działanie byle zrównać je z krajowym listem poleconym.
Komu taki głupi pomysł w kierownictwie poczty polskiej wpadł do głowy i po co - to dobre pytanie.
5 minut poświęcamy i piszemy na skargi@centrala.poczta-polska.pl swoje uwagi.
Pogarszają działanie byle zrównać je z krajowym listem poleconym.
Komu taki głupi pomysł w kierownictwie poczty polskiej wpadł do głowy i po co - to dobre pytanie.
5 minut poświęcamy i piszemy na skargi@centrala.poczta-polska.pl swoje uwagi.
Boki zrywać
Czyli jutro dostanę paczkę. Odkąd chińczyk zaniósł paczkę na pocztę minęły 4 dni i była w Warszawie, potem tylko 6 i ją dostanę. Poczta Polska
2015-01-19 13:02 UP Skoczów, Processing of item for delivery
2015-01-14 13:02 WER Warszawa, Item arrived
2015-01-09 11:49 SINGAPORE SŘ1, Package sent
2015-01-14 13:02 Arrived at overseas (Country code: PL)
2015-01-11 11:49 Despatched to overseas (Country code: PL)
2015-01-09 11:49 Received from Customer
Czyli jutro dostanę paczkę. Odkąd chińczyk zaniósł paczkę na pocztę minęły 4 dni i była w Warszawie, potem tylko 6 i ją dostanę. Poczta Polska