Witam po dluzszej nieobecnosci. Stoje przed dylematem, ktora z latarek sobie zakupic. Zalerzy mi na swietle rozproszonym niz skupionym. Nie planuje tez ich modyfikowac. Chce aby oryginalnie kupiona nie potrzebowala zadnego modowania i mam nadzieje, ze dlugo mi posluzy.
Pozdrawiam
Convoy s2+ czy M2
Convoy s2+ czy M2
Ostatnio zmieniony środa 14 sty 2015, 20:11 przez Pawel_P, łącznie zmieniany 1 raz.
Pawel_P, Witaj co chodzi o latarkę polecam Ci Convoy s2+ mod dlaczego? modowana latarka dłużej Ci posłuży (polepszone chłodzenie, ochrona ogniwa jak i przed przegrzaniem ) ja miałem również dylemat czy brać modowana czy też nie uznałem, że lepiej dopłacić i cieszyć się dobrym światłem oraz bezawaryjnością. Convoy s2+ 2.8A nawet na jednej diodzie żeby ograniczyć koszty z optyką odpowiednią i będziesz bardzo zadowolony. Mogą potwierdzić to posiadacze tej latarki.
Pozdrawiam
Edit Pyra: A można po Polsku?
Pozdrawiam
Edit Pyra: A można po Polsku?
Ostatnio zmieniony środa 14 sty 2015, 21:34 przez Seb@, łącznie zmieniany 1 raz.
Solarforce L2P extended XM-L2 T6 3C mod greg,
EDC X1 extended XM-L2 T6 3C mod greg,
Convoy s2+ 3x XP-G2 S3 3C 3.5A 3way mod Dariusz70
Convoy s2 własny mod
EDC X1 extended XM-L2 T6 3C mod greg,
Convoy s2+ 3x XP-G2 S3 3C 3.5A 3way mod Dariusz70
Convoy s2 własny mod
S2, S2+ albo S3 na pewno świetnie się sprawdzą. U siebie do S3 zamontowałem szeroką optykę, daje dużo światła po bokach. Jak najbardziej polecam, najlepiej modowaną. Zastanów się jaki prąd ma iść w diodę - u mnie w S3 2.1A w pełni wystarcza, a dzięki temu wydłuża się czas pracy w porównaniu do 2.8A.
Convoy C8 XM-L2 T6-4C 2,8A
TANK 007 TK701
Ruinovo 302, ENB x2, ENB x3, Nitecore i4.
TANK 007 TK701
Ruinovo 302, ENB x2, ENB x3, Nitecore i4.
Bardzo dziekuje za szybkie odpowiedzi. Będę zamawiac dwie s2+ z pradem na 2,1A. To maja być latarki dla dzieci z którymi często smigamy noca po puszczy Niepolomickiej. Wczesniej zamowilem 4 latarki na DX ale niestety wszystkie reklamowałem ale nie były to convoye.
Ostatnio zmieniony czwartek 15 sty 2015, 13:16 przez Pawel_P, łącznie zmieniany 1 raz.
-