Co sobie ostatnio kupiliście?
Zasilacz serwerowy 540W razem z UPS 1000VA true sinus bez akumulatorów. Jak ktoś chce to był jeszcze jeden 1600VA za 200zł na trzy akumulatory. Niestety kupiłem też dwie chłodnice do passata, masę gratów przy rozrządzie i jeszcze prawdopodobnie będę musiał mini remont głowicy robić, prawdopodobnie wytarty wałek rozrządu .
Dwa lata męczyłem się ze sporadycznymi resetami komputera stacjonarnego, jakieś dwa miesiące temu zjawisko nasiliło się na tyle że pozwoliło zdiagnozować usterkę - moduł ddr3. Dzisiaj zakupiłem i zamontowałem nowe moduły - 2 X 4 GB CL7 nigdy nie miałem tak szybkiej i tak dużo pamięci operacyjnej
poza tym parę dni temu doszła w miarę tania czołówka na 1 18650, moja pierwsza dioda XP-L (do C8), tanie coby i trochę drobiazgów do latarek - jeszcze czekam na xm-L-ki od Zbychura i przetransfiguruję większość moich latarek
poza tym parę dni temu doszła w miarę tania czołówka na 1 18650, moja pierwsza dioda XP-L (do C8), tanie coby i trochę drobiazgów do latarek - jeszcze czekam na xm-L-ki od Zbychura i przetransfiguruję większość moich latarek
http://www.aliexpress.com/snapshot/6419913046.html tylko zauważ, że cena obecnie jest mało atrakcyjna.
Witam
Pozdrawiam
Tutaj , ale w innych nie widziałem, więc może to lokalna inicjatywa sklepu...pkorol pisze:Witam, proszę o linka, próbowałem znaleźć, niemogę:(
A u mnie ebonitowy bateryjny Pionier, czeka na remont...Tomek210 pisze:Dawno żaden zakup nie sprawił mi tyle radości. Graetz Melodia 919
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
http://www.toshiba.pl/discontinued-products/40l5435dg/
W sumie spodobał mi się obraz w porównaniu z samsungami, panasonicami, LG i sony w tym przedziale cenowym. Przy dynamicznych scenach nie było widać smużenia, a czarny był czarny. Wifi jest, 3D też, choć na tym drugim mi nie zależało. Będzie do odbioru w poniedziałek. Jednak komedia jaka towarzyszyła zakupom jest nie do opisania. Ale spróbuję to zrobić, tylko w innym dziale.
W sumie spodobał mi się obraz w porównaniu z samsungami, panasonicami, LG i sony w tym przedziale cenowym. Przy dynamicznych scenach nie było widać smużenia, a czarny był czarny. Wifi jest, 3D też, choć na tym drugim mi nie zależało. Będzie do odbioru w poniedziałek. Jednak komedia jaka towarzyszyła zakupom jest nie do opisania. Ale spróbuję to zrobić, tylko w innym dziale.
Kupiłem tą żarówkę LED 11W z Biedronki. Bardzo fajna Oby tylko działała długo.
W porównaniu do Osrama 9.5W jest różnica w świetle i jasności. Osram ma barwę 2700k a Biedronkowa 3000K, preferuję tamtą cieplejszą. Jasność na korzyść tej z Biedronki. Obie ważą tyle samo.
Ktoś używa, albo wie jaką mają żywotność takie lampy LEDowe o mocy 9-11W? Używane w przewiewnych lampach.
W porównaniu do Osrama 9.5W jest różnica w świetle i jasności. Osram ma barwę 2700k a Biedronkowa 3000K, preferuję tamtą cieplejszą. Jasność na korzyść tej z Biedronki. Obie ważą tyle samo.
Ktoś używa, albo wie jaką mają żywotność takie lampy LEDowe o mocy 9-11W? Używane w przewiewnych lampach.