Co sobie ostatnio kupiliście?
Kusi ta żarówka z Biedronki. Ja aktualnie posiadam tylko jedną żarówkę LED 9.5W @806lm marki Osram. Miałem okazje "pomacać" różne żarówki LED w sklepie i zauważyłem że te tanie, nawet po 10zł były dużo lżejsze od Osrama, pukając w miejsce radiatora wydawały pusty dźwięk.
Ile ważą te żarówki z Biedry? Moja 92g.
Wracając do tematu ostatniego zakupu to dostałem właśnie taką zapalniczkę:
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ne-lighter
Bardzo dobra, ma przełącznik chroniący przed przypadkowym włączeniem i takie pokrętło które pozwala na odpalenie jej i zostawienie włączonej bez trzymania przycisku, zapala za pierwszym razem i nie gaśnie. Z wad to miałem problem z nabiciem jej oraz ta gumowa stopka jest bezużyteczna
Ile ważą te żarówki z Biedry? Moja 92g.
Wracając do tematu ostatniego zakupu to dostałem właśnie taką zapalniczkę:
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ne-lighter
Bardzo dobra, ma przełącznik chroniący przed przypadkowym włączeniem i takie pokrętło które pozwala na odpalenie jej i zostawienie włączonej bez trzymania przycisku, zapala za pierwszym razem i nie gaśnie. Z wad to miałem problem z nabiciem jej oraz ta gumowa stopka jest bezużyteczna
Wkręciłem te 11W w żyrandol z zamkniętym od góry kloszem. Po 10 min nie można było dotknąć plastiku na radiatorze, zaraz wyłączyłem i wykręciłem trzymając za szklaną bańkę, bo ta akurat była letniawa. Położyłem i po 5 minutach, na pewniaka chwytam za radiator i nie można było tego utrzymać, po następnych 5 minutach można było utrzymać ale nadal gorące. To działa jak kondensator ciepła. Całkowite stygnięcie do uzyskania temperatury mniej więcej pokojowej trwało jakieś 20-25 minut.
Przy okazji sprawa sekcji narządów, sama się rozwiązała. W wersji 9,5W z pękniętym kloszem, wypadła mi dziura kiedy kładłem ja na stół, więc resztę włożyłem do bąbelkowej koperty i bach....., i już wiem co za licho tam siedzi.
Przy okazji sprawa sekcji narządów, sama się rozwiązała. W wersji 9,5W z pękniętym kloszem, wypadła mi dziura kiedy kładłem ja na stół, więc resztę włożyłem do bąbelkowej koperty i bach....., i już wiem co za licho tam siedzi.
tOmki pisze:POWERBALL 250Hz PRO
Też mam od ponad pół roku, chwale sobie bardzo na zespół cieśni nadgarstka, bandaż na nadgarstek 40 min kręcenia i ból znika
Problem jest tylko taki że nie można zapominać o drugiej ręce bo teraz mam prawą silniejszą od lewej
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC