Podziel się swoją radością
Przerobiłem podejście do grzejnika łazienkowego i nic nie cieknie
Pomurowałem trochę rzeczy z gazobetonu i też wszystko wyszło pięknie.
Na koniec cieszę się bo naprawiłem lampę w pokoju.
Pomurowałem trochę rzeczy z gazobetonu i też wszystko wyszło pięknie.
Na koniec cieszę się bo naprawiłem lampę w pokoju.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Powiesiłem do testów temperaturowych lampę w pokoju syna i ... świeci! 5x XM-L2 90cri. Przy mocy całkowitej 47W (2,5A w diody) w najcieplejszym miejscu radiatora w jakim mogę zmierzyć temperatura sięgnęła 42°C, co mnie bardzo cieszy. Jeszcze brakuje pleksi pod spodem, jak już będzie to się zdecyduje na jaką moc maksymalną ustawię. Czy 40W, czy mniej, czy więcej. Tak, czy owak najważniejsze już zrobione, a resztę też się załatwi, jak załatwię ładne wkręty do przymocowania plexi
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Oczywiście będą, zrobię wątek w dziale Oświetlenie Stacjonarne, nawet się już dziś nad tym zastanawiałem ale stwierdziłem, że czas oszczędzę nie robiąc po trochu, tylko gdy skończę lampę. Muszę dostać w miarę fajne wkręty i przymocować pleksi jeszcze. Może jutro pojadę po wkręty, ale głowy nie dam, to pewno w ciągu tygodnia fotki i kilka słów na temat wrzucę.fotorondo pisze:marmez, fotki zrób jakieś.
Pozdrawiam.
Tekst podpisu:
fotorondo, wiem, wiem. Kontrukcja jest na tyle prosta, przestronna i przejrzysta, że wszystko będzie widać, a cudów żadnych nie ma.
Jak dobrze pójdzie, to złożę na "śrubkach jakie były" jutro i cyknę fotki i wszystko będzie jasne - pokój szczególnie
Jak dobrze pójdzie, to złożę na "śrubkach jakie były" jutro i cyknę fotki i wszystko będzie jasne - pokój szczególnie
Tekst podpisu: