Banggood
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
A czy pomijając napięcie świecą OK ? Czyli podając około 0,3A (aby moc była taka sama) podobnie jak pozostałe przy 1A ?Fluxor pisze:Na 5 zamówionych, 2 sztuki mają napięcie przewodzenia 33V.
Moje 3 sztuki wczoraj wylądowały w PL, pewnie w poniedziałek listonosz przyniesie, mam nadzieję, że chociaż 2 będą OK.
Przy 33V pobiera 0,3A więc moc dalej wychodzi taka sama. Nie ma co liczyć na produkt wysokiej jakości.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
To chyba oczywiste, że moc wychodzi taka sama, ale pytałem czy ilość światła też jest taka sama.Fluxor pisze:Przy 33V pobiera 0,3A więc moc dalej wychodzi taka sama
Wcześniej Dariusz pisał, że ma taką jedną sztukę, ale pomimo że "żre" 3x więcej mocy świeci tak samo jak inne zasilane tym samym prądem.
To tak jak u mnie Od 23.12.2013 siedzą w Singapurze i czekają najwyraźniej na transport...pietros pisze: Czyli bardzo podobnie.
Moje breloczki nitecore zamówione 11 grudnia jeszcze nie dotarły. Tracking bezzmiennie wygląda tak:
Nadanie przesyłki 2014-12-20 11:19 SINGAPORE
Wysłanie przesyłki 2014-12-20 11:19 SINGAPORE
Nadejście przesyłki 2014-12-20 11:19 SINGAPORE
2014-12-23 14:41 SINGAPORE, Item arrived
2014-12-23 14:41 SINGAPORE, Package sent
2014-12-23 14:41 SINGAPORE, Item posting
(I to poczta szwajcarska przesyłkę obsługuje, nr trackingu kończy się na CH...)
EDYTA:
Przekazanie przesyłki do doręczenia 2015-01-15 09:28 UP Warszawa XX
Może po powrocie do domu paczuszka będzie na mnie czekać?
Pzdr.
M.
Ostatnio zmieniony czwartek 15 sty 2015, 16:47 przez Marcin S., łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.banggood.com/Wholesale-New-1 ... 28258.html
Czy ktoś wie coś na temat tej ładowarki? Można kupić, czy lepiej nie ryzykować?
Czy ktoś wie coś na temat tej ładowarki? Można kupić, czy lepiej nie ryzykować?
Przetestowałem moje COB-y. Wszystkie 3 świecą idealnie równomiernie, nawet przy prądzie 0,1 mA wszystkie 9 struktur równo świeci. Ale to koniec dobrego Barwa światła zdecydowanie zimniejsza niż deklarowane 3000-3500. Nie mam jak zmierzyć, ale tylko nieco cieplejsza od XML-a 5000-5400K którego mam z pewnego źródła.
No i tragiczne napięcie pracy. Najlepsza ma 13,4V przy 1A, najgorsza 13,9 przy 1A.
Max prąd aby nie przekroczyć 10W to 0,8A, mają wtedy od 12,5 do 12,9 V. Dobrze chociaż, że nie trafiła się żadna działająca przy 30V.
Ale czego można chcieć za diody po 0,66$
No i tragiczne napięcie pracy. Najlepsza ma 13,4V przy 1A, najgorsza 13,9 przy 1A.
Max prąd aby nie przekroczyć 10W to 0,8A, mają wtedy od 12,5 do 12,9 V. Dobrze chociaż, że nie trafiła się żadna działająca przy 30V.
Ale czego można chcieć za diody po 0,66$
-
Mam zamiar zakupić na banggood dwie latarki Convoy S2+ tj. RED i Black (będzie to moja pierwsza paczka z Chin). Wystarczy, że przeleję sobie na paypala odpowiednią ilość gotówki czy będą jakieś dodatkowe koszty? Jaka szansa na naliczenie "opłat złodziejskich" po stronie PL od paczki za ~135zł?
Jaką wersję lepiej zamówić dla osoby starszej 1.4A czy 2.1A? (latarka żeby powoli dojechać do kościoła, znajomych, wyjść gdzieś z nią).
A druga ma być dla mojego taty i zastanawiam się czy warto brać 2.8A czy lepiej 2.1A. Latarka będzie potrzebna głównie w pracy żeby sobie coś tam przyświecić, no i na co dzień.
Wy macie większe doświadczenie w tym temacie, więc wolę zapytać specjalistów
Pozdrawiam.
Jaką wersję lepiej zamówić dla osoby starszej 1.4A czy 2.1A? (latarka żeby powoli dojechać do kościoła, znajomych, wyjść gdzieś z nią).
A druga ma być dla mojego taty i zastanawiam się czy warto brać 2.8A czy lepiej 2.1A. Latarka będzie potrzebna głównie w pracy żeby sobie coś tam przyświecić, no i na co dzień.
Wy macie większe doświadczenie w tym temacie, więc wolę zapytać specjalistów
Pozdrawiam.