II zlot Światełkowców !!!
- Calineczka
- Kontakt:
Świetlik, mam nadzieję, że będziesz, nawet i bez futerału
Lennin, mam lepsze wyjście, szkoda, co byś Gdańska nie zobaczył....pomyslimy, bo moja Wife jest przewodnikiem, hehe......Gdańsk sobie obfotografujesz a wkrętaki dostaniesz w plecak , znaczy w domu sobie możesz podłubać. Gdańska w plecaku nie zabierzesz...tylko na fotkach
Lennin, mam lepsze wyjście, szkoda, co byś Gdańska nie zobaczył....pomyslimy, bo moja Wife jest przewodnikiem, hehe......Gdańsk sobie obfotografujesz a wkrętaki dostaniesz w plecak , znaczy w domu sobie możesz podłubać. Gdańska w plecaku nie zabierzesz...tylko na fotkach
- Calineczka
- Kontakt:
Heh, jak przygotowania? Wyprałem dzisiaj ręczniki, przygotowuję się psychicznie do zrobienia w swoim bałaganie-pracowni miejsca na spanko dla mnie i Żonki...albo Hani. Goście to super sprawa, przez klika dni,po usunięciu materaca, mam więcej miejsca w pracowni, hehe
Czy Wy tez jesteście takimi bałaganiarzami?
p.s. wczoraj tez byliśmy w Paszczy Lwa i ponownie ostrzegałem "PRZYJDZIEMY"
Czy Wy tez jesteście takimi bałaganiarzami?
p.s. wczoraj tez byliśmy w Paszczy Lwa i ponownie ostrzegałem "PRZYJDZIEMY"
- Calineczka
- Kontakt:
A ja tam wszystkie swoje latarki w jednej garści zmieszczę , resztę do kieszeni schowam i w drogę he he, a Wy jak stare baby marudne .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Ee..no! To nie Chomiaza, zeby tyle sprzetow brac
Ja zabieram tylko 5 swiatelek, ale tak sie zastanawiam...gdzie ja zmieszcze HIDa?
[ Dodano: Czw Lut 19, 2009 9:54 am ]
Panowie, ja juz wyjezdzam. Widzimy sie juz w Trojmiescie
Telefon moj jakby co macie:)
Pozdrawiam
DNF
EYCJA
Ja juz Was witam z Gdybi
O ktorej sie jutro spotykamy?
Ja zabieram tylko 5 swiatelek, ale tak sie zastanawiam...gdzie ja zmieszcze HIDa?
[ Dodano: Czw Lut 19, 2009 9:54 am ]
Panowie, ja juz wyjezdzam. Widzimy sie juz w Trojmiescie
Telefon moj jakby co macie:)
Pozdrawiam
DNF
EYCJA
Ja juz Was witam z Gdybi
O ktorej sie jutro spotykamy?