No godny przetestowania, ale do innego zastosowania. Raczej reflektor OP, bo światło musi mieć łagodne przejście. Jak pisałem 3 szutuki Convoy C8@2,8A (fabryczne), zapalone jednocześnie dają, grubo ponad 250m zasięgu, rozkład mu się podobał. Catapult SMO, który bije zasięgiem 3xC8 ma jak stwierdził "zbyt wyraźny środek". A9 OP daje więcej zasięgu niż C8 OP i jeszcze sporo użytecznego spill'u. Zastanawiałem się też nad kombinacją kilku różnych reflektorów, wszystko wyjaśni się po testach tych A9 OP. Ale dzięki za linka. Masz może wymiary tych refków Warsun? Nie widzę nigdzie na stronie produktu.ElSor pisze:http://www.banggood.com/W...r-p-932238.html MX900 też ładnie skupia.
Sprawa sterownika jest jeszcze otwarta. Mam jeden wolny MR2007 V33 i na nim póki co będę robił testy, a później pomyślimy.
Generalnie gość jest szychą w Lasach Państwowych, chyba odpowiada za patrole i ochronę przed kradzieżą drewna, kłusownictwem itp. Jeden dobry HID pewnie załatwiłby sprawę ale on chce pełne światło od szlagu, daleko i szeroko, z naciskiem na daleko.
W sumie trochę zofftopowaliśmy koledze Xrcis, wątek.