FastTech
Ja zamówiłem 29.11.2014 przez Singapur Przesyłka SR1 kontener 4018Lampek pisze:Mój zakup 26.11 wysłany 2.12 dalej w trasie "SINGAPORE SŘ1"
niestety do dnia dzisiejszego nie dotarł. Co ciekawe koledzy z zaprzyjaźnionego forum E-papierosów już na dwa dni przed wigilią otrzymali swoje zakupy z fasttech wysłane właśnie kontenerem 4018. Kolejne zamówienie robiłem 05.12.2014 tylko pocztą chińską i ta przesyłka dotarła do mnie kilka dni przed świętami. Jednak nie można uogólniać gdyż we wrześniu zamawiałem też dwie przesyłki,jedna via Singapur druga via China i o ile ta przez Singapur zameldowała sie w rekordowym czasie coś ok 2 tygodni to na chiny czekałem ponad 40 dni.
- przemek1602
Koledzy, w takich postach jak powyższy starajcie się podać informację o numerze kontenera lub przynajmniej kiedy zostało złożone zamówienie, gdyż sama informacja "Moja paczuszka już w Warszawie" w sumie niczego nie wnosi do dyskusji. Oczywiście Cieszymy się wraz z Tobą że przesyłka jest w kraju, lecz nie wiemy czy Ci zazdrościć szybkiej dostawy czy wraz z Tobą narzekać że długo szła.przemek1602 pisze:Moja paczuszka już w Warszawie
- przemek1602
pietros pisze:http://www.fasttech.com/products/1277300
Host convoy M2 z fasttech, to nowa wersja z matową powłoką? Na zdjęciach widzę, że tak ale wolę się upewnić na 100% czy faktycznie tą wersję sprzedają? Kupował ktoś od nich tego hosta ostatnio?
Proponuję uważać przy zamawianiu hosta M2, ponieważ ja otrzymałem starą wersję...maciex93 pisze:To jest nowa wersja.
Pisze z poradą i przestrogą.
Chciałbym wyrobić pewien nawyk o ile już go nie macie - przy podłączaniu ładowarek USB do 230VAC
Aby najpierw podłączyć do kontaktu, a później kabel USB z podłączonymi gadżetami...
Czemu ?
Bo może wybuchnąć.
Zakupiona ładowarka w fasttech (podróbka samsunga) - FASTTECH SKU 1661904
Niemam pewności co dokładnie poszło nie tak, elementy wyglądają na sprawne, wydaje mi się na kawałek cyny zrobił zwarcie na wejsciu, wywalajac S'ke
Chciałbym wyrobić pewien nawyk o ile już go nie macie - przy podłączaniu ładowarek USB do 230VAC
Aby najpierw podłączyć do kontaktu, a później kabel USB z podłączonymi gadżetami...
Czemu ?
Bo może wybuchnąć.
Zakupiona ładowarka w fasttech (podróbka samsunga) - FASTTECH SKU 1661904
Niemam pewności co dokładnie poszło nie tak, elementy wyglądają na sprawne, wydaje mi się na kawałek cyny zrobił zwarcie na wejsciu, wywalajac S'ke
i dziś zamówienie jest u mnie, szybko poszło - 17 dniGurgul99 pisze:19.11 zamawiałem 2 Xml-ki z Fasttecha, doszły na przełomie miesiąca, teraz złożyłem 2 kolejne zamówienia (19.12 i 22.12), oba są już "shipped". Zobaczymy kiedy dotrą.
Zamówiłem kolimator 20mm 15st. do Roche F12 i teraz to to wspaniale świeci (XM-L2 U2 na 2.8A)