Jaka latarka z DHgate ?
Jaka latarka z DHgate ?
Witajcie i doradźcie
Jako coś do kluczy mam Tank007 EE09, jako EDC Olight S15.
Został mi jeszcze kupon $10 i wydałbym go na, nie drogą, dalekosiężną latarkę oczywiście z DHgate.
Macie może jakiś pomysł ? Miło by było móc czasami poświecić daleko
[ Dodano: 28 Grudzień 2014, 14:21 ]
A kupon się kończy 31 grudnia
[ Dodano: 28 Grudzień 2014, 17:15 ]
I milczenie
A może Convoy M2 na przykład ?
Jako coś do kluczy mam Tank007 EE09, jako EDC Olight S15.
Został mi jeszcze kupon $10 i wydałbym go na, nie drogą, dalekosiężną latarkę oczywiście z DHgate.
Macie może jakiś pomysł ? Miło by było móc czasami poświecić daleko
[ Dodano: 28 Grudzień 2014, 14:21 ]
A kupon się kończy 31 grudnia
[ Dodano: 28 Grudzień 2014, 17:15 ]
I milczenie
A może Convoy M2 na przykład ?
Akurat w odprowadzaniu ciepła bryluje M1, ale może się mylę, więc niech ktoś mnie naprostuje
Różnica w zasięgu raczej nie będzie powalająca.
Co do poprawiania, to warto choć sprawdzić, czy jest pasta termoprzewodząca pod diodą.
Różnica w zasięgu raczej nie będzie powalająca.
Co do poprawiania, to warto choć sprawdzić, czy jest pasta termoprzewodząca pod diodą.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Myślę o tej :
http://www.dhgate.com/product/wholesale ... |618299229
Tyle że chyba lepiej wybrać z XML2 T6-4C, żeby światło było bardziej oryginalne ?
A prąd ?
7135*6 output current 2100mA
7135*8 output current 2800mA
Tryby pracy powinny wystarczyc oryginalne ?
Group 1 (3-Mode): 5% > 40% > 100%; Group 2 (5-Mode): Lo > Mid > Hi > Rapid > SOS
Kurczę cały czas mi jeszcze nie starcza wiedzy
http://www.dhgate.com/product/wholesale ... |618299229
Tyle że chyba lepiej wybrać z XML2 T6-4C, żeby światło było bardziej oryginalne ?
A prąd ?
7135*6 output current 2100mA
7135*8 output current 2800mA
Tryby pracy powinny wystarczyc oryginalne ?
Group 1 (3-Mode): 5% > 40% > 100%; Group 2 (5-Mode): Lo > Mid > Hi > Rapid > SOS
Kurczę cały czas mi jeszcze nie starcza wiedzy
Aż tak wielkiego wyboru nie dająmichal1 pisze: 4C będzie chyba troszkę zalatywało żółtym dlatego ja brał bym 3C.
Przy 2.8A światła będzie troche więcej dlatego ja bym brał 2.8A
Optional LED: XML2 U2-1A / XML2 T6-3B / XML2 T6-4C / XML2 T5-5B / XML2 T4-7A
a ta oryginalna "Light Source BIN U2-1A" to chyba strasznie zimna i niebieska ?
Przy 2,8A będzie więcej światła ale i więcej temperatury i szybciej znikną baterie Trudny wybór.
No dobra
Kupiłem Convoy M2 customize led to T6-4C and driver to 7135*8
Tak co do diody to wolę chyba trochę cieplejsza barwę choć były sugestie żeby brać T6 3B i tak do końca nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem.
Trochę mnie wkurza ta "ostra" koronka, której nie lubię i wolałbym gładkie kółko z nierdzewki, tylko nie wiem jak to panu sprzedawcy wytłumaczyć, bo nie ma czegoś takiego w tej ofercie, ale może...
Kolejny kłopot że pojawił mi się następny kupon na $10 i szukam pomysłu na co by go wydać
Dzięki kolegom za rady i pomoc.
Kupiłem Convoy M2 customize led to T6-4C and driver to 7135*8
Tak co do diody to wolę chyba trochę cieplejsza barwę choć były sugestie żeby brać T6 3B i tak do końca nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem.
Trochę mnie wkurza ta "ostra" koronka, której nie lubię i wolałbym gładkie kółko z nierdzewki, tylko nie wiem jak to panu sprzedawcy wytłumaczyć, bo nie ma czegoś takiego w tej ofercie, ale może...
Kolejny kłopot że pojawił mi się następny kupon na $10 i szukam pomysłu na co by go wydać
Dzięki kolegom za rady i pomoc.
Mam latarki na U2 1A, T6 3B i T6 4C.
Najwięcej i najjaśniejsze światło jest z U2, ale jest wręcz niebieskie i tragicznie oddaje kolory.
Dobrze nadaje się, do świecenia na różnokolorowe obiekty, jak wszystko jest w tym samym kolorze, to nic nam z dużej ilości światła.
Dla odmiany 4C lekko wpada w żółty, daje mniej światła i jej odcień czasami jest denerwujący.
IMHO najlepiej sprawdza się 3B, prawdziwy biały neutralny, kolory odwzorowuje nieźle i daje dużo światła.
Najwięcej i najjaśniejsze światło jest z U2, ale jest wręcz niebieskie i tragicznie oddaje kolory.
Dobrze nadaje się, do świecenia na różnokolorowe obiekty, jak wszystko jest w tym samym kolorze, to nic nam z dużej ilości światła.
Dla odmiany 4C lekko wpada w żółty, daje mniej światła i jej odcień czasami jest denerwujący.
IMHO najlepiej sprawdza się 3B, prawdziwy biały neutralny, kolory odwzorowuje nieźle i daje dużo światła.