sport
sport
Witam i pytam: Czy ktoś z was robił zakupy w chińskich sklepach rzeczy sportowych?może znacie jakieś takie sklepy. Ponieważ gram amatorsko w badmintona i interesują mnie zakupy związane z tym sportem tj. rakiety, lotki,torby,itp głównie firmy yonex ale inne też wezmę pod uwagę, wiem że na aliexpress są takie rzeczy ale chodzi mi jeszcze o inne sklepy w których mogą być tańsze ceny. Z góry dzięki
- Calineczka
- Kontakt:
Ja rozumiem że mogą być podróbki czy jakieś odrzuty produkcyjne. Na ali jest yonex za 40 dolarów i jest napisane yonex a za 18$ są niby yonex np voltrix ale nie jest napisane że to yonex. tak nawiasem to ten model za 40$ kosztuje w Polsce ponad 600zł. Ja gdzieś znalazłem stronę że termobagi yonexa były za 30zł choć zdaję sobie że to podróbki ale fajnie wyglądają to chciałem je kupić ale przez nieuwagę zamknąłem stronę i już było za późno.
Znajomy który trenował(zresztą lata temu też) nie potrafił odróżnić oryginał czy aliexpress
Znajomy który trenował(zresztą lata temu też) nie potrafił odróżnić oryginał czy aliexpress
Zerknij na Banggood, mają sporą ofertę i można płacić w zł (przelicznik mają zazwyczaj lepszy niż PayPal).
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne