Weź jeszcze pod uwagę, do czego potrzebujesz latarki, S2 schowasz do kieszeni i pójdziesz w nocy do parku, S8 ma wyraźnie zaznaczoną głowicę ale operujesz światłem na większy dystans.
Poczytaj, popatrz na beamshoty a założę sie, że za jakiś czas będziesz miał obie:)
C6 bardziej mi się przyda (dochodzi popisanie się przed kolegami ). Niestety obu raczej nie będę miał, ponieważ w moje "wydatki" wchodzi modelarstwo rc. Jakbyś mógł mi wytłumaczyć co to znaczy "posmarować pigułę pastą termo".
Żeby poprawić odprowadzanie ciepła powinno się rozkręcić latake wyjąć pigułe (ta część w której osadzona jest dioda i sterownik) i położyć pod diode pastę termoprzewodzącą.
Tak szukam i szukam, ale nie wiem czego. Interesowałby mnie zestaw latarka+akumulator+ładowarka za taki zestaw mogę dać 130zł, jakbym mógł prosić o gotowe propozycje, byłbym wdzięczny.
Bartek15 pisze:C6 bardziej mi się przyda (dochodzi popisanie się przed kolegami ). Niestety obu raczej nie będę miał, ponieważ w moje "wydatki" wchodzi modelarstwo rc. Jakbyś mógł mi wytłumaczyć co to znaczy "posmarować pigułę pastą termo".
Kup kieszonkową, będziesz nosił na codzień, co przełoży się na częstsze szpanowanie i ilość przejdzie w jakość (czyli większy szacun na dzielni) a przy okazji będzie przydatniejsza.