bo właśnie muszę kupić lecz ceny ich są wysokie a tu taka za 50 zł tylko jak myślicie kupić taką czy raczej nie bezpieczna zabawa z taką przetwornicą ?:D
obejrzyj ten watek: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... hlight=hid
podobne te skrzynki, prawda?
Moj prawy ref juz mruga....nie wiem dlaczego...musi sie nagrzac zeby swiecil stabilnie.
A cena jak najbardziej normalna....za taka chinszczyzne...
Hmmm no niby podobne tylko,że na tej za 50zł jest naklejka a u ciebie jakiś napis z informacjami tylko,że jak to rozkręciłeś nie za ciekawie to wygląda więc spodziewam się,że chyba ta przetwornica za 50zł będzie sprawiała więcej problemów niż twoja
Bo dokładnie szukam taniej przetwornicy bo chce zalożyć HID do latarki dlatego też nie kupuje zestawu bo można taniej kupić żarnik i przetwornicę .
Huee, pewnie chodzi o to ze jesli kupisz zestaw HIDa do auta to dostajesz 2 razy przetwornica i 2 razy zarnik. Do latarki potrzebujesz 1 zarnik i 1 przetwornice wiec drugi komplet zostaje niewykorzystany
A to Lennin mnie źle zrozumiał myślałem nad zestawem,ale i tak 2 rzecz nie będzie wykorzystana a można mieć taniej przetwornice i żarnik, a zestaw to koszt min 300zł .
kodi, Co sie ma tam zapalic? Chyba tylko kable wychodzace w metalowej puszki. Po to cala elektronika zamknieta jest w metalowej puszcze zeby nic sie nie stalo.
1. 99 procent chinskich przetwornic jest trzaskane w/g tego samego schematu.
2. Poniewaz schemat jest ten sam - osczedzaja na czesciach.
3. I wykonaniu.
Ostatnio kupilem takowa dla sprawdzenia czy juz jest tak zle czy jeszcze nie. Kosztowala 2$ z hakiem (po tyle chodza w Chinach). Sprawnosc - jakies 45-50 procent. W palnik szlo 25W. Drugie 25W szlo w obudowe jako cieplo. Przetwornica wpakowana na blache i przykrecona dla chlodzenia. Po 6h poszedl dym i na tym sie skonczyla moja przygoda z ta przetwornica. Nawet mi sie nie chcialo jej rozbierac, zeby sprawdzic co poszlo.