Dlatego wziąłem 5A...Bocian pisze:Chopy, a na co Wam zasilacz powyżej 10A?
W zasadzie to przy około 10A, już się powinno stosować zasilacze z czterema przewodami, czyli dwa prądowe, i dwa pomiarowe.
Pozdrawiam
Dlatego wziąłem 5A...Bocian pisze:Chopy, a na co Wam zasilacz powyżej 10A?
maciex93 pisze: Trafiłem na takie fanty:
Czy trzeba coś w nim zmieniać by zaakceptował te >60V na wejściu?This power module can broaden the input voltage range up to about 100V, but the output is still 0-60V.
Chyba coś tu zostało nie do końca zrozumiane....neutrinus pisze:Czy trzeba coś w nim zmieniać by zaakceptował te >60V na wejściu?This power module can broaden the input voltage range up to about 100V, but the output is still 0-60V.
Podejrzewam że wystarczy kondensatory podmienić na wejściu?
a na stronie:Pyra pisze:Chyba coś tu zostało nie do końca zrozumiane....
Napięcie wejściowe, może być około 100V, jednak wyjściowe, nadal będzie mogło być zmieniane od 0 do 60V. Sprawa napięcia wyjściowego, jest ograniczona programowo, więc bez wymiany softu i przeróbki elektroniki, się nie obejdzie.
DC input voltage range : 13V~ 62V, which is suitable for multiple kinds of pre-stage input power supplies
To że na wyjściu powyżej 60V nie podskoczę łatwo to rozumiem.This power module can broaden the input voltage range up to about 100V, but the output is still 0-60V.