Co sobie ostatnio kupiliście?
Zakupiłem Nitecore T w kolorze Transparent na banggook w promocyjnej cenie.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
@arkus
zależy jak często majsterkujesz. Ja już wyszedłem z kupowania narzędzi średniej jakości-potem się pląta bo niby już zużyte a szkoda wyrzucić.
Kupowanie zaś samych porządnych wiąże się z pożyczaniem i gubieniem. Tak źle i tak niedobrze.
Co do zakupów to ja również nitecore T, a sprzed nosa uciekły mi klucze gedore za 12,5 zł na allegro
zależy jak często majsterkujesz. Ja już wyszedłem z kupowania narzędzi średniej jakości-potem się pląta bo niby już zużyte a szkoda wyrzucić.
Kupowanie zaś samych porządnych wiąże się z pożyczaniem i gubieniem. Tak źle i tak niedobrze.
Co do zakupów to ja również nitecore T, a sprzed nosa uciekły mi klucze gedore za 12,5 zł na allegro
-
https://www.youtube.com/watch?v=5jxOCTJF4HI - coś takiego Cudów za tą cenę spodziewać się nie można, ale świeci dość ładnie.
W końcu dotarły do mnie dwie UltraFire S5 od Zbychura
Jedna sztuka dla mnie na XP-L, a druga XM-L2 na prezent.
Na razie nie porównywałem S5 ze sobą, niech zaczeka do dnia wręczenia prezentu
Porównałem natomiast swoją S5 przeznaczoną do pracy i Convoya S2 na XM-L2.
S5 lżejsza, mniejsza i wydaje się bardziej delikatna w stosunku do masywnego Convoya.
Wydaje mi się, że S5 ma lepszy (przyjemniejszy) rozkład światła niż S2.
Nagrzewa się dużo szybciej niż S2, więc wydaje mi się, że będzie też lepiej oddawać ciepło.
IMHO świetny zakup i w kategorii cena/jakość chyba nic go nie pobije.
Jedna sztuka dla mnie na XP-L, a druga XM-L2 na prezent.
Na razie nie porównywałem S5 ze sobą, niech zaczeka do dnia wręczenia prezentu
Porównałem natomiast swoją S5 przeznaczoną do pracy i Convoya S2 na XM-L2.
S5 lżejsza, mniejsza i wydaje się bardziej delikatna w stosunku do masywnego Convoya.
Wydaje mi się, że S5 ma lepszy (przyjemniejszy) rozkład światła niż S2.
Nagrzewa się dużo szybciej niż S2, więc wydaje mi się, że będzie też lepiej oddawać ciepło.
IMHO świetny zakup i w kategorii cena/jakość chyba nic go nie pobije.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
FreeMagenta, jak ją już masz to pokaż jak wygląda piguła, a jak jeszcze nie masz to pokaż jak już dojdzie. Ja obstawiam badziew
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Wielofunkcyjne narzędzie oscylacyjne w Biedronce za 99 zł. Wydaje się być całkiem dobrze wykonane. Zobaczymy jak sprawdzi się podczas prac remontowych.
Fluxor nie wiesz czy pasują do tego jakieś uniwersalne "brzeszczoty", czy może zrobili jakieś "własne" mocowanie? Utnij jakiś panel, jestem ciekaw czy to nie jakiś badziew, jak jest ok to jeszcze dziś lecę do biedy
[ Dodano: 15 Grudzień 2014, 14:17 ]
Fluxor nie wiesz czy pasują do tego jakieś uniwersalne "brzeszczoty", czy może zrobili jakieś "własne" mocowanie? Utnij jakiś panel, jestem ciekaw czy to nie jakiś badziew, jak jest ok to jeszcze dziś lecę do biedy
[ Dodano: 15 Grudzień 2014, 14:17 ]
Zrobię zdjęcia jak dojadę do domu ale na szybko mogę powiedzieć że dołączony brzeszczot ma mocowanie typowe. Dziurki w okręgu. Maszyna ma bolczyki.
Otwór środkowy o średnicy 10 mm. Dziurki mocujące po przekątnej 23,7 mm między skrajnymi-zewnętrznymi sciankami.
Otwór środkowy o średnicy 10 mm. Dziurki mocujące po przekątnej 23,7 mm między skrajnymi-zewnętrznymi sciankami.