jakość nowego hostigu?
Ani odświeżenie strony, ani reset przeglądarki, ani reset komputera nic nie dały. Nadal brak numerów po prawej stronie.
[ Dodano: 10 Grudzień 2014, 12:22 ]
Znalazłem, przyczyną było zainstalowane rozszerzenie Flashblock 1.5.18
Po jego wyłączeniu pojawiło się "Idź do strony" i numery stron.
[ Dodano: 11 Grudzień 2014, 11:29 ]
Sprawdziłem na innym komputerze, poprzednia wersja Flashblocka [czyli 1.5.17] działała prawidłowo ze "światełkami", nic nie znikało.
W wersji 1.5.18 znikają przyciski stron, nie pomaga dopisanie adresu serwera światełek do "białej listy" w opcjach Flashblocka. Nowa wersja wgrała mi się dzięki automatycznej aktualizacji, nie wiedziałem o tej zmianie.
[ Dodano: 10 Grudzień 2014, 12:22 ]
Znalazłem, przyczyną było zainstalowane rozszerzenie Flashblock 1.5.18
Po jego wyłączeniu pojawiło się "Idź do strony" i numery stron.
[ Dodano: 11 Grudzień 2014, 11:29 ]
Sprawdziłem na innym komputerze, poprzednia wersja Flashblocka [czyli 1.5.17] działała prawidłowo ze "światełkami", nic nie znikało.
W wersji 1.5.18 znikają przyciski stron, nie pomaga dopisanie adresu serwera światełek do "białej listy" w opcjach Flashblocka. Nowa wersja wgrała mi się dzięki automatycznej aktualizacji, nie wiedziałem o tej zmianie.
Solarforce L2P, XM-L T5 4B, OP, ext. 1.0; X1 XM-L2 T6 4C, TIR wąska, ext. 2.0
Witam
Panowie co ciekawego? A no to, że nic nie robiłem jeszcze a pokazały się numery stron za to jak na razie nie ma możliwości ich wyboru. Czyli brak "idź do strony..."
Rozbolała mnie od tego już głowa coś z tym muszę zrobić i to zaraz.
Panowie co ciekawego? A no to, że nic nie robiłem jeszcze a pokazały się numery stron za to jak na razie nie ma możliwości ich wyboru. Czyli brak "idź do strony..."
Rozbolała mnie od tego już głowa coś z tym muszę zrobić i to zaraz.
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
- Calineczka
- Kontakt: