A gdzie tam, na FT można płacić bezpośrednio kartą, tak samo na banggood, a nawet można od razu w PLN płacić.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Jakość Olight SR51 super, ale przy zasilaniu 2x18650 koniecznie protected. Zasięg 300m lekko.
Mam plan na moda na XP-L V6, ale nadal czekam na diody.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Ostatni post na poprzedniej stronie tematu, L4 i C8 mają taki sam reflektor i przy takiej samej diodzie będą miały taki sam zasięg.
Różnica to przycisk przy głowicy, co kto lubi.
Macie jeszcze jakieś propozycje odnośnie latarek dalekiego zasięgu do 200zł mam świadomość że będzie to nie firmowa ale narazie tyle mogę wydać najwyżej później zrobię moda ważne zęby body na to pozwoliło
lumi3, dzięki za podpowiedź. Napisałem, wymieniliśmy dwa maile i mi zaproponowali powtórną wysyłkę albo równowartość do wydania u nich. Bardzo ładnie z ich strony, teraz zrobię nieco większe zakupy i dopłacę do rejestrowanej.