I co z tego? Mówisz, że koczowanie pod sklepami jest normalne? Czyżby ktoś faworyzował miniony ustrój polityczny?Artz pisze:A tysiące ludzi przed premierą nowych jabłek, koczujących dniami pod gołym niebem robią to tylko hobbistycznie.zxcvb pisze:Zwykle prosi się sprzedawca. Potwierdzacie, że w Polsce wszystko jest na opak...
Pomyśl może następnym razem głebiej, zanim wypowiesz się na tak ogólny temat.
Latarka uniwersalna EDC X1 | LED XM-L2 1050lm 3x XP-L 1800lm
Moderator: greg
Nie, nie jest normalne ale to Ty wskazałeś że to w polsce wszystko jest na opak.zxcvb pisze:I co z tego? Mówisz, że koczowanie pod sklepami jest normalne? Czyżby ktoś faworyzował miniony ustrój polityczny?Artz pisze:A tysiące ludzi przed premierą nowych jabłek, koczujących dniami pod gołym niebem robią to tylko hobbistycznie.zxcvb pisze:Zwykle prosi się sprzedawca. Potwierdzacie, że w Polsce wszystko jest na opak...
Nie miałem racji? I nie napisałem, że tylko w Polsce. Napisałem tylko, że właśnie potwierdzacie, że jest na opak.Artz pisze:Nie, nie jest normalne ale to Ty wskazałeś że to w polsce wszystko jest na opak.zxcvb pisze:I co z tego? Mówisz, że koczowanie pod sklepami jest normalne? Czyżby ktoś faworyzował miniony ustrój polityczny?Artz pisze: A tysiące ludzi przed premierą nowych jabłek, koczujących dniami pod gołym niebem robią to tylko hobbistycznie.
To jest X1. Z zewnątrz identyczna, fotografia na pierwszej stronie tego postu. W środku w zasadzie już wiadomo co się kryje.hackman pisze:Czy to będzie nowa lampka, czy tylko wariant X1?
Czy do poprawnego działania trybu 100% będzie wymagane specjalne ogniwo wysokoprądowe?
4,2A to nie jest żadne wyzwanie dla dowolnego nowego akumulatora 18650. Te z demontażu mogą nie podołać z racji na wyższą rezystancję wewnętrzną spowodowaną częściowym zużyciem (spadek napięcia przy dużym prądzie).
Lepsze fotografie z terenu pojawią się w weekend z racji na brak dostępu do sprzętu foto. Zdjęcia z telefonu szkoda umieszczać, nie wiele widać.
Zamówienia tak czy inaczej przyjmuję. Latarka X1 w wersji 3x XP-L jest już montowana i pierwsze egzemplarze wyjadą do Klientów zaraz po weekendzie.
Na allegro aukcja będzie, jak w końcu wykonam fotografie.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Panie Gregu mam dwie sprawy.
Pierwsza to taka, że nie dostałem odpowiedzi na PW ani na maila w sprawie latarki. Nadmienię tylko, że klaruje mi się podjęcie decyzji którą latarkę kupić po premierze "nowego" X1
Chciałbym wrócić do tematu poważnie na spokojnie, po nowym roku skoro jest Pan bardzo zajęty.
Druga sprawa to pytanie:
Czy "X1 3 XP-L" można upchnać w jakieś opakowanie np. Skilhunt H02 lub podobne kątowe?
Wiem, że można zakupić różnego rodzaju opaski itp.
99% pracy latarką jak jej używam to najwygodniej mieć dwie ręce wolne a latarkę na głowie i ten detal z regulowaniem kąta jest dość istotny.
Pierwsza to taka, że nie dostałem odpowiedzi na PW ani na maila w sprawie latarki. Nadmienię tylko, że klaruje mi się podjęcie decyzji którą latarkę kupić po premierze "nowego" X1
Chciałbym wrócić do tematu poważnie na spokojnie, po nowym roku skoro jest Pan bardzo zajęty.
Druga sprawa to pytanie:
Czy "X1 3 XP-L" można upchnać w jakieś opakowanie np. Skilhunt H02 lub podobne kątowe?
Wiem, że można zakupić różnego rodzaju opaski itp.
99% pracy latarką jak jej używam to najwygodniej mieć dwie ręce wolne a latarkę na głowie i ten detal z regulowaniem kąta jest dość istotny.
Zapraszam na mail, adres w stopce. Jeśli nie odpowiedziałem, to niestety na 99% nie dotarła do mnie wiadomość, czyli proszę wysłać ponownie.
Opakowanie kątowe? Prawdę mówiąc, póki co nie planowałem tego typu rozwiązania. Może za czas jakiś.
Opakowanie kątowe? Prawdę mówiąc, póki co nie planowałem tego typu rozwiązania. Może za czas jakiś.
Aktualnie dostępne są również modele Solarforce L2P (oraz L2B, typowo rowerowa) 3x XP-L 1800lm extended v3.0 HE. Tak wygląda specjalny miedziany moduł d26 pod 3x XP-L z optyką TIR w L2P.
Latarki L2P/L2B 3x XP-L świecą około 10% jaśniej od X1, ponieważ w X1 krawędź optyki schowana jest w rancie głowicy latarki. W Solarforce cała optyka TIR jest wyeksponowana z racji większej średnicy głowicy.
Latarki L2P/L2B 3x XP-L świecą około 10% jaśniej od X1, ponieważ w X1 krawędź optyki schowana jest w rancie głowicy latarki. W Solarforce cała optyka TIR jest wyeksponowana z racji większej średnicy głowicy.
Ostatnio zmieniony niedziela 21 gru 2014, 17:19 przez greg, łącznie zmieniany 4 razy.
Moduł d26 3x XP-L 1800lm mojego pomysłu pasuje do każdego korpusu Solarforce serii L2, czyli L2/L2P/L2B/L2D/L2E i innych.
Zatem mogę montować takie warianty.
Zatem mogę montować takie warianty.