Jaką macie choinkę
U mnie w domu rodzinnym zawsze była i jest żywa. U siebie nie mam takiego parcia, więc stawiam drewniany badziew o wysokości ok 50cm z światełkami. Nie mam małych dzieci więc i nie ma kto mnie przypilnować tak jak autora tematu
Ogólnie święta dla mnie to tylko miły okres w którym można chwilkę odsapnąć, nażreć się i wyspać. Choć z tym ostatnim różnie bywa
Ogólnie święta dla mnie to tylko miły okres w którym można chwilkę odsapnąć, nażreć się i wyspać. Choć z tym ostatnim różnie bywa
Re: Jaką macie choinkę
A u nas jak co roku 24 grudniaZbychur pisze: a jak u Was
Bo my wedlug tradycji po prostu.
W moim domu rodzinnym to z kilka dni przed wigilią się ubierało.
A w moim teraźniejszym, to zazwyczaj żona jakieś choinki recyklingowe robi, bo wstawiać żywej nam się nie chce (brak miejsca i chęci na miejsce znalezienie), tak, że albo z gałązek wyrzuconych przez innych za nasz blok, albo z innych materiałów, albo po prostu malutkie, czy na kwiatach domowych
W tym roku mamy na razie jedynie jemiołę z lampkami LED (ale zdjęcia nie mam).
Kilka zdjęć z któryś poprzednich lat:
A w moim teraźniejszym, to zazwyczaj żona jakieś choinki recyklingowe robi, bo wstawiać żywej nam się nie chce (brak miejsca i chęci na miejsce znalezienie), tak, że albo z gałązek wyrzuconych przez innych za nasz blok, albo z innych materiałów, albo po prostu malutkie, czy na kwiatach domowych
W tym roku mamy na razie jedynie jemiołę z lampkami LED (ale zdjęcia nie mam).
Kilka zdjęć z któryś poprzednich lat:
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
A rozbieracie też według tradycji na Trzech Króli? Pytanie zaczepne nie tylko do cpt.Nemocpt.Nemo pisze:A u nas jak co roku 24 grudniaZbychur pisze: a jak u Was
Bo my wedlug tradycji po prostu.
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Zazwyczaj tak, chyba ze sie jakaś "sypiąca igłami" trafimarmez pisze: A rozbieracie też według tradycji na Trzech Króli?