Pokażcie swoje światełka!
Ten bailong to klon small sun http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=11914 ma największy reflektor więc i zasięg najlepszy
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Miałem wstawić swoją obecną kolekcję już jakiś czas temu, ale jakoś o tym zapomniałem.
Kolekcja "trochę" mi się rozrosła
Teraz mam plan na jeszcze jedną sztukę, prawdopodobnie S2+ lub S3.
Zestaw "profesjonalny"
Wszystkie z wyjątkiem Tanka mają XM-L2.
Zestaw najczęściej wykorzystywany.
Pełna kolekcja.
Niebieska latarka na 9 LEDach o dziwo świeci dość mocno, lepiej od Philipsa i niewiele gorzej od Tanka.
Kolekcja "trochę" mi się rozrosła
Teraz mam plan na jeszcze jedną sztukę, prawdopodobnie S2+ lub S3.
Zestaw "profesjonalny"
Wszystkie z wyjątkiem Tanka mają XM-L2.
Zestaw najczęściej wykorzystywany.
Pełna kolekcja.
Niebieska latarka na 9 LEDach o dziwo świeci dość mocno, lepiej od Philipsa i niewiele gorzej od Tanka.
-
Witam,
PawelG. widzę, że obaj posiadamy tę samą latareczkę (z TESCO najprawdopobobniej).
Ja swoją nieco zmodyfikowałem, na UV. Diody po 60 gr/sztuka, więc szału nie ma, ale na moje potrzeby jest wystarczjąca.
Zasilanie 3xAAA lub jak się uprzeć to 1x18650.
A w środku.
Jak na źródło światła uv za 13,40 zł (8+9x0,6) jest wg mnie niezłe.
PawelG. widzę, że obaj posiadamy tę samą latareczkę (z TESCO najprawdopobobniej).
Ja swoją nieco zmodyfikowałem, na UV. Diody po 60 gr/sztuka, więc szału nie ma, ale na moje potrzeby jest wystarczjąca.
Zasilanie 3xAAA lub jak się uprzeć to 1x18650.
A w środku.
Jak na źródło światła uv za 13,40 zł (8+9x0,6) jest wg mnie niezłe.
Proszę bardzofotorondo pisze:dajesz zgodę na udostępnianie
Przecież to nie moje Żony. syna, córki, teścia, na prezenty dla: mamy, siotrzenicy, bratanka itd... 4 Minimagi już poszły w światZbychur pisze:Ty, marmez, a po co Ci tyle latarek?
Płaska jedna po dziadku, druga, bo popsułem reflektor w tej pierwszej i ma być dawcą refla, trzecia, bo taką rodzice mieli i się nią w dzieciństwie bawiłem i sentyment mi się włączył, czwartą bo syn chciał z filtrami kolorowymi, piątą przypadkiem syn znalazł i chciał sobie zostawić Przecież synowi znalezionej latarki nie wyrzucę
Tylu: http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... ost1785641 mieć nie będę
Czarnego Maga 4D będę się pozbywał w dalszej przyszłości, bo już mam niebieskiego a jeden w tym rozmiarze wystarczy Fioletowego możliwe, że kiedyś wymienię na inny kolor.
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255