zrzuta na serwer
- Calineczka
- Kontakt:
zrzuta na serwer
Witajcie
W związku z ostatnimi przygodami testujemy aktualnie forum na innym hostingu.
Elsor (dzięki ) przerzucił wszystko na unixstorm (https://www.unixstorm.org/Konta_WWW.html) i póki co jest dobrze, nawet pomimo włączenia forumowej wyszukiwarki (korzystajcie bo testujemy ). Home sobie nie radził, unixstrom, odpukać, daje radę. Przypomnę, że docelowo chcemy przerzucić silnik na phpBB3, który jest lżejszy i umożliwi nam używanie pożądanego tapatalka.
Ogłaszam więc zrzutę na nowy hosting. Potrzeba nam Cena za rok: 354.24 PLN na Max-3, który powinien zaspokoić wszystkie potrzeby.
Jeśli uzbieramy niechcący więcej, zostanie na domenę i następne opłaty.
Chętnych proszę o dobrowolne datki, informacji udzielam na PW.
Proponuję, by osoby które chcą się dorzucić pisały w tym wątku ile, dzięki temu będzie widać od razu ile pozostało do uzbierania. Jeśli ktoś chce być anonimowy, proszę bardzo. Przymusu nie ma
Proszę także, by każda osoba deklarująca jakąś kwotę automatycznie dodawała do już uzbieranej kwoty własną i podawała sumę końcową, dzięki temu będzie ona na bieżąco widoczna.
Wszystkim zainteresowanym serdecznie dziękuję
W związku z ostatnimi przygodami testujemy aktualnie forum na innym hostingu.
Elsor (dzięki ) przerzucił wszystko na unixstorm (https://www.unixstorm.org/Konta_WWW.html) i póki co jest dobrze, nawet pomimo włączenia forumowej wyszukiwarki (korzystajcie bo testujemy ). Home sobie nie radził, unixstrom, odpukać, daje radę. Przypomnę, że docelowo chcemy przerzucić silnik na phpBB3, który jest lżejszy i umożliwi nam używanie pożądanego tapatalka.
Ogłaszam więc zrzutę na nowy hosting. Potrzeba nam Cena za rok: 354.24 PLN na Max-3, który powinien zaspokoić wszystkie potrzeby.
Jeśli uzbieramy niechcący więcej, zostanie na domenę i następne opłaty.
Chętnych proszę o dobrowolne datki, informacji udzielam na PW.
Proponuję, by osoby które chcą się dorzucić pisały w tym wątku ile, dzięki temu będzie widać od razu ile pozostało do uzbierania. Jeśli ktoś chce być anonimowy, proszę bardzo. Przymusu nie ma
Proszę także, by każda osoba deklarująca jakąś kwotę automatycznie dodawała do już uzbieranej kwoty własną i podawała sumę końcową, dzięki temu będzie ona na bieżąco widoczna.
Wszystkim zainteresowanym serdecznie dziękuję
- smokuxx1987
- Calineczka
- Kontakt:
STOOOP, STOOOP....
Łojej, chwilę temu założyłem wątek a tu już mamy pełną kwotę!
Kilka osób na PW zgłosiło się anonimowo. Będzie nadwyżka na następne opłaty.
Kurczę, Panowie, nie spodziewałem się, że to tak szybko poleci. Chyba nie ma pod tym względem szybszego w Polsce a może i na świecie forum
Osoby które chcą przelać kaskę proszę o PW do mnie.
Jeszcze raz dziękuję Panowie!!!
Łojej, chwilę temu założyłem wątek a tu już mamy pełną kwotę!
Kilka osób na PW zgłosiło się anonimowo. Będzie nadwyżka na następne opłaty.
Kurczę, Panowie, nie spodziewałem się, że to tak szybko poleci. Chyba nie ma pod tym względem szybszego w Polsce a może i na świecie forum
Osoby które chcą przelać kaskę proszę o PW do mnie.
Jeszcze raz dziękuję Panowie!!!