power flare?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Hetman

power flare?

Post autor: Hetman »

http://www.youtube.com/watch?v=riOxPIvICAk

Że tak się zapytam, widzieliście gdzieś takie światełko w chińskich sklepach, w dobrej hurtowej cenie :P ?
tre33

Post autor: tre33 »

Fajna zabawka. Ale czy jest dużo sensowniejsza niż latarka z dyfuzorem? Bo jakoś nie czuję.
madkeinam

Post autor: madkeinam »

tre33 pisze:Fajna zabawka. Ale czy jest dużo sensowniejsza niż latarka z dyfuzorem? Bo jakoś nie czuję.
No jest, ma przeżyć zrzucanie, rozjeżdżanie, majtanie po niebie... To światło sygnalizacyjne/alarmowe a nie latarka.
tre33

Post autor: tre33 »

A w jakich sytuacjach mam po tym jeździć?
Toż to takie awaryjne światełko trzymane w bagażniku i używane jak trójkąt? To wolę używać latarki z czerwoną nasadką, bo wiem że naładowana i sprawna. Ew flary, w jeszcze bardziej awaryjnych sytuacjach.
A tym ani przyświecić, ani dobrze oznaczyć. Takie przynajmniej mam wrażenie po obejrzeniu tego filmiku.
Hetman

A ja właśnie mam wrażenie, że da się dobrze oznaczyć, szczególnie na imprezach plenerowych, np drogę do wychodka ;) .
To świeci 360* , jak ktoś woli "czuć" co innego to śmiało, ja chciałbym poczuć akurat to :) , o ile będzie w dobrej cenie.
arekm

Post autor: arekm »

Ostatnio zmieniony czwartek 04 gru 2014, 18:26 przez arekm, łącznie zmieniany 1 raz.
Bombee

Post autor: Bombee »

W Lidlu w UK są podobne po 6,99 Funta
link
Hetman

Piętnaście baksów za sztukę? Dziewięć przy zakupie sześciopaku?
Te z lidla jakieś brzydsze ;) .

Pomyślę niedługo ale raczej po choince :P . Ktoś znajdzie w międzyczasie jeszcze taniej? Nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu.
ODPOWIEDZ