Tracking przesyłki z cnqualitygoods

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
s_krzys

Post autor: s_krzys »

Witam, zastanawiam się co mam myśleć o moim zamówieniu gdyż zapłaciłem, dostałem maila z nr do trakingu i w my order figuruje że sziped i że Twoje zamówienie zostało wysłane przez SG poleconym. a na trackingu od tygodnia nie ma możliwości znalezienia przesyłki po nr i jeszcze na koncie wyskoczył komunikat Proszę, wybierz właściwy kraj w sekcji Adres przed Odbiorca zlecenia !! wysłaniu co mam o tym sądzić?
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Prawdopdobnie nr jeszcze nie został wprowadzony przez pocztę do systemu. Przeważnie trwa to do tygodnia. Jak wprowadzą to i kraj docelowy się pojawi i wszystko.
Przesyłki najlepiej śledzić tu.
Rzadko, ale jednak zdarza się, że nr zostanie wprowadzony do systemu po tym jak już otrzymasz paczkę. :mrgreen:
s_krzys

No to jeszcze mogę zrozumieć ale co to oznacza:
Not validated Resend hash mail
note Please do select your correct country in Consignee Address section before submiting orders!! na stronie głównej profilu. wszędzie jest mój adres, jeden mail od nich doszedł więc nie rozumiem tych komunikatów. Może w tym tkwi jakiś problem a co do zamówienia to złożyłem w dniu 13.11 mamy 21 ponad tydzień i cisza na trackingu. napisałem do nich i też cisza
:cry: :evil:
Awatar użytkownika
piciex

Ja zamawiałem coś u nich dwa tygodnie temu i jeśli chodzi o pisanie i kontakt z nimi to jest to porażka (nie odpisali mi na żadnego maila) , zresztą jak cały ten sklep. Nr do trackingu wogóle nie dostałem. :evil:
s_krzys

a przesyłkę dostałeś? tracking jest powyżej 30$
Awatar użytkownika
piciex

Na głównej piszą, że 30$, ale jak klikniesz zamówienie to 20$. Specjalnie więc dobrałem jakiś niepotrzebny duperel za 2$ żeby przebić poziom 20$. Mimo tego wysłali bez trackingu. Wysyłałem im maile na ten temat zanim wysłali paczkę i po tym. Nikt nie odpisał. Zebrałem całą dokumentację, odczekam 30 dni i jak paczka nie dotrze zakładam spór na PayPalu. Na dowód mam print screena o tych 20 dolarach na trcking z mojego zamówienia.
Obrazek
s_krzys

a kiedy mija ci 30 dni?
Awatar użytkownika
piciex

13 grudnia 2014 o 15:33 (29sekund) :twisted:
s_krzys

heheh to mi mija dzień wcześniej, dzisiaj mija wieczorem 10 biznes day
Awatar użytkownika
piciex

Cofam wszystko co powiedziałem o tym sklepie. :mrgreen:
Okazuje się, że nie jest tak źle. Owszem kontekt z nimi jest tragiczny, ale dzisiaj równo po 14 dniach od wysyłki zawitał do mnie listonosz. W kopercie były dwa KingKongi 26650, wsadzone do etui od latarki, a całość kilkakrotnie owinięta grubą folią aluminiową. I tak trafiło to do samolotu. :mrgreen:
Przesyłka była wysłana rejestrowaną pocztą holenderską- tylko ja nie otrzymałem nr do śledzenia.
s_krzys

He ja niestety nie mogę nic takiego napisać a dziś jak się okazuje też mi mija 2 tygodnie i nie ma przesyłki a jak sprawdzam na stronie do monitoringu przesyłek http://www.17track.net/ to pojawia się w polu Destination (Unable To Track) Unknown i Status Not Found a ty liczysz 2 tygodnie normalnie czy 2 tygodnie tj 14 dni roboczych????

[ Dodano: 27 Listopad 2014, 15:55 ]
Poza tym nadal jak się zaloguję do swojego konta to mam coś takiego
our login last time is: 2014-11-27 22:49:35
Your rank: Registered User ,you need 425 points to reach next level vip
Not validated Resend hash mail
note Please do select your correct country in Consignee Address section before submiting orders!!

a jak klikam na resend hash mail ty wyskakuje komunikat SMTP server refuse to send this mail co to znaczy?
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Napisz na email, podaj nr zamówienia i poproś o numer nadania lub zapytaj się czy na pewno wysłane.
Ja miałem kłopot bo moja latarka poleciała do USA zamiast do nas, napisałem, i za klika dni miałem info że nadali jeszcze raz. Ostatecznie do mnie dotarła.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
s_krzys

a na jaki mail pisałeś?

[ Dodano: 27 Listopad 2014, 16:14 ]
ja już pisałem na różne maile i opisywałem problem i echo nawet jednej odpowiedzi
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
s_krzys

poszło, zobaczymy kiedy odpowiedzą i co napiszą a ty długo czekałeś na tą przebojową przesyłkę? a swoją drogą jak pomylili Polskę i USA
ODPOWIEDZ