Prawda Czekam na takie cudo: https://www.fasttech.com/p/1812000 idzie przez NLpost. Czy szybciej to nie wiem, zamówienie z tego samego dnia ale przez SGpost przylazło tydzień prędzej.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 24 lis 2014, 22:01 przez maciex93, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Tak, są oryginalne.
Taniej na forum w dziale sprzedam, nie tak pojemne ale dużo tańsze i szybko dojdą
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
maciex93 pisze:Dostałem sterowniki nanjg z FT i uwaga ciekawostka, są w nowej wersji tzn 105D
Też je mam. Troszkę nieładnie z ich strony, że nie ma na stronie żadnej wzmianki o tym fakcie. Jedyny + tej zmiany, to znów lepsze przewody silikonowe, bo wcześniejsze były zwykłe. Może też zmiany wprowadzili, żeby utrudnić życie moderom używającym kondensatora jako pamięć ale ja nie widzę problemu, by dalej go stosować, tyle, że w innym miejscu, nawet widzę mały + jeśli chodzi o modowany sterownik z ATtinyx5, bo ciepło z padów AMCka pod spodem szybciej dotrze do procka.
Lepsze przewody to chyba promocja na start bo ja dostałem ze zwykłymi, tragicznymi.
Zamówienie 17.11 brakowało jednego drivera na stanie, 20.11 usunąłem brak z zamówienia i dziś rano dotarło.
ElSor, do tego jeszcze albo kończą mi się kondensatory w zasilaczu albo coś nie do końca zabezpieczenie ogniwa działa jak trzeba, bardziej jak chce a i tryby czasem zmieni inaczej niż oczekiwałem. Oby czas się znalazł by zgłębić. Do tego zostałem bez oscyloskopu i jak ten ślepiec z białą laską szukam ... oscyloskopu.
Jak długo trzeba czekać na zadziałanie trackingu z fasttech? Kupowałem tam pierwszy raz. Zamówienie złożone 25go, 27go shipped i dostałem tracking, ale jeszcze nie działa, wiem tylko tyle że trakcking zaczyna się w Malezji, wysyłka pocztą malezyjską - dopiero jak paczka tam będzie to będzie działało śledzenie?
Czy ktoś z Was dostał kupon na 5$ od fasttech?
Bo ja tak
maciex93 pisze:Czy ktoś z Was dostał kupon na 5$ od fasttech?
Bo ja tak
Ja dostałem na 1.78$. Ale cóż z tego -kilkukrotnie przy zakupach próbowałem go wpisać i za każdym razem komunikat że kod błędny. Dzisiaj natomiast wyświetla się że punkty zostały umorzone.
Może kopiowałeś ze spacją na początku? Wiem że wówczas wywalało błąd.
A co do tego kuponu to on nie jest za punkty a tak "o" na święta