Banggood
Ooo, jedna paczka już w wawie, jak z celnego się nie doczepią to jutro będzie w domu.
A druga zamówiona w tym samym czasie dalej zalega u chińczyków.
Obie szły przez Urumqi, zamówione 30 września, w pierwszej rama i śmigła do quadro, druga z latarką.
Co ciekawe brałem u nich silniki, ale przysłali wszystkie prawe, kilka maili wymieniłem, i powiedzieli że doślą te lewe. Pojawiło się zamówienie w trakcie pakowania, gdzieś po dwóch dniach wyskoczyło że nie mają przedmiotów na stanie, następnego dnia piszą mi maila że do 2 tygodni dostawa. Nazajutrz patrze a tam napisane że wysłane (czwartek), oczywiście przesyłka nierejestrowana przez guangzhou. W wtorek przychodzę do domu, a tam awizo, napisane że paczka nie zmieściła się do skrzynki, idę na pocztę odebrać, a tam czekają na mnie właśnie te silniki. 6 dni w tym jeszcze weekend, i nierejestrowana, no to się postarali
A druga zamówiona w tym samym czasie dalej zalega u chińczyków.
Obie szły przez Urumqi, zamówione 30 września, w pierwszej rama i śmigła do quadro, druga z latarką.
Co ciekawe brałem u nich silniki, ale przysłali wszystkie prawe, kilka maili wymieniłem, i powiedzieli że doślą te lewe. Pojawiło się zamówienie w trakcie pakowania, gdzieś po dwóch dniach wyskoczyło że nie mają przedmiotów na stanie, następnego dnia piszą mi maila że do 2 tygodni dostawa. Nazajutrz patrze a tam napisane że wysłane (czwartek), oczywiście przesyłka nierejestrowana przez guangzhou. W wtorek przychodzę do domu, a tam awizo, napisane że paczka nie zmieściła się do skrzynki, idę na pocztę odebrać, a tam czekają na mnie właśnie te silniki. 6 dni w tym jeszcze weekend, i nierejestrowana, no to się postarali
23.11 zamówiłem w promocji latarkę ultrafire i status zamówienia to nadal "Ready To Process".
Dzień później zamówiłem hosta M1 i już po kilkunastu godzinach otrzymałem numer przesyłki.
Miał ktoś podobną sytuację? Sprzedają towar którego nie mają na stanie, czy może obydwie latarki władowali do jednej paczki?
Dzień później zamówiłem hosta M1 i już po kilkunastu godzinach otrzymałem numer przesyłki.
Miał ktoś podobną sytuację? Sprzedają towar którego nie mają na stanie, czy może obydwie latarki władowali do jednej paczki?
pietros, stoi tam napisane, że nie ma na stanie: "Usually dispatched in 6-9 business days"
Na BG przy każdym produkcie jest zawsze zaznaczone czy jest na miejscu czy nie, a jak nie ma to za ile będzie... Z reguły tak jak napiszą tak jest.
Na BG przy każdym produkcie jest zawsze zaznaczone czy jest na miejscu czy nie, a jak nie ma to za ile będzie... Z reguły tak jak napiszą tak jest.
Ostatnio zmieniony piątek 28 lis 2014, 11:54 przez piciex, łącznie zmieniany 2 razy.
A doczytałeś w warunkach wysyłki że :pietros pisze:23.11 zamówiłem w promocji latarkę ultrafire i status zamówienia to nadal "Ready To Process".
"Usually dispatched in 6-9 business days"
Czyli że przygotowanie do wysłania może potrwać do 9 dni roboczych?
Czyli do 4 grudnia ?
Słuchajcie, a co z punktami otrzymanymi poprzez program affiliate (reflinki)? Wszystkie punkty jakie w ten sposób dostałem mają status "pending points" czyli tak jak by w trakcie potwierdzania czy coś, a nie "affiliate points". I nie wliczają się w sumę wszystkich punktów jakie mam, nie pojawiają się podczas wymiany punktów na kupony. Czy kupujący musi potwierdzić że dostał zamówienie?
[ Dodano: 29 Listopad 2014, 10:30 ]
Ok doczytałem że punkty są zablokowane przez 45 dni od momentu wysłania zamówienia, w razie ewentualnych sporów na paypal.
[ Dodano: 29 Listopad 2014, 10:30 ]
Ok doczytałem że punkty są zablokowane przez 45 dni od momentu wysłania zamówienia, w razie ewentualnych sporów na paypal.
Nie kazdemu tak szybko idzie
Nadanie przesyłki 2014-11-27 17:11 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2014-11-28 14:53 GUANGZHOU
[ Dodano: 2 Grudzień 2014, 08:10 ]
A tu mój ostatni "rekordzista" który zakochał się w Pekinie
Nadanie przesyłki 2014-11-22 15:21 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2014-11-27 18:58 BEIJING
Nadanie przesyłki 2014-11-27 17:11 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2014-11-28 14:53 GUANGZHOU
[ Dodano: 2 Grudzień 2014, 08:10 ]
A tu mój ostatni "rekordzista" który zakochał się w Pekinie
Nadanie przesyłki 2014-11-22 15:21 International Postal System