Rozmowy PW
- przemek1602
Rozmowy PW
Przeglądam forum do dłuższego czasu i zastanawia mnie dlaczego nie ma tutaj ciągłości prywatnych rozmów, przecież nie jest ciężko wprowadzić tę właśnie funkcję. Bardzo ułatwiła by komunikacje.
Mi się wydaje, że Przemkowi chodzi o brak wątkowania rozmów PW. W phpBB3, gdy odpowiadamy na jakaś wiadomość, to pod spodem widzimy, na co odpowiadamy, i na co to była odpowiedź i tak dalej, prawie jak wątek na forum. Faktycznie jest to fajna funkcja, bo teraz, to jak ktoś nie cytuje na co odpowiada, to kiepsko się szuka poprzednich postów rozmowy. M.in. dlatego wyłączyłem PW
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
- przemek1602
Witam
Z tego co pamiętam, nasze forum nigdy nie miało takiej funkcjonalności.
Niestety, przy aktualnym stanie zaaprobowania innymi zadaniami człowieka mającego pieczę nad oprogramowaniem, na razie raczej nie ma szans na takie udogodnienie.
Pozdrawiam
Z tego co pamiętam, nasze forum nigdy nie miało takiej funkcjonalności.
Niestety, przy aktualnym stanie zaaprobowania innymi zadaniami człowieka mającego pieczę nad oprogramowaniem, na razie raczej nie ma szans na takie udogodnienie.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- przemek1602
Nawet prosta modyfikacja wymaga czasu i sił.
przemek1602, zawsze możesz spróbować i pomóc i napisać tutaj, jaką paczkę, gdzie należy wrzucić i w jaki sposób. Choć jeżeli Pyra sądzi, że marne szanse, to pewno i to nie pomoże. No ale będziesz miał czyste sumienie, że zrobiłeś wszystko co mogłeś
Pozdrawiam
przemek1602, zawsze możesz spróbować i pomóc i napisać tutaj, jaką paczkę, gdzie należy wrzucić i w jaki sposób. Choć jeżeli Pyra sądzi, że marne szanse, to pewno i to nie pomoże. No ale będziesz miał czyste sumienie, że zrobiłeś wszystko co mogłeś
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
- przemek1602
Jak wysłać wiadomość PW?
Napisałem wiadomość do @fon, klikam wyślij wiadomość i widzę ją w katalogu "Do wysłania" a czemu nie pojawia się w "Wysłane"? Coś robię źlę?